Bir İçeriden Kaynak, Grand Theft Auto 6 için Yakında Yeni Bir Fragmanın Çıkacağını İddia Etti

Bir İçeriden Kaynak, Grand Theft Auto 6 için Yakında Yeni Bir Fragmanın Çıkacağını İddia Etti

Geçen yılın sonunda Rockstar Games stüdyosundan geliştiriciler, Grand Theft Auto serisi hayranları için harika bir hediye yaptı. Ekip, yeni bir trend başlatan ve oyuncuları inanılmaz referanslar ve görsel tarzıyla şaşırtan Grand Theft Auto 6’nın ilk fragmanını yayınladı. Oyunun ilk fragmanı hala oyuncular arasında aktif olarak tartışılıyor ve projenin yazarlarının hype’ı kaybetmeye niyetli olmadığı görünüyor. Saygın içeriden birinin iddiasına göre, yakın zamanda GTA 6 için bir fragman daha yayınlanabilir.

Rockstar Games’in planları hakkında yeni bilgiler, geronimo_73_ takma adını kullanan sızıntı yazarı tarafından paylaşıldı. O, Silent Hill ve Metal Gear Solid 3’ün kült korku geri dönüşünü ilk öngörenlerden biriydi ve ayrıca PlayStation’da iç kaynaklara sahip. İçeriden birine göre, ekip zaten ikinci fragman üzerinde çalışıyor. Yeni GTA 6 fragmanı, bu yılın Mayıs ayında veya Haziran’ın ilk haftalarında gösterilebilir. Bununla birlikte, bu daha çok bir teaser veya Rockstar ekibinden gelen bir ipucu olacak. Tam ikinci fragmanın gösterimi ise ancak sonbaharda gerçekleşecek.

geronimo_73_’in belirttiği gibi, şu anda GTA 6’nın mevcut versiyonu hala erken aşamada. Bu nedenle, gelecekteki fragmanların çıkış tarihleri her an ertelenebilir veya onlar için sahnelenmiş video kurgular kullanılabilir. Beklenen proje olan oyunun gerçek oynanış karelerinin tam gösterimi en erken 2025’in ikinci yarısında olacak, içeriden bir iddiaya göre.