Bir Oyuncu GTA 5'i Hiç Hasar Almadan Tamamladı

Bir Oyuncu GTA 5'i Hiç Hasar Almadan Tamamladı

Resmi olarak ilk kez kaydedilen bir oyuncu, Grand Theft Auto V'yi herhangi bir darbe veya hasar almadan bitirdi. UnNameD, oyunu hiçbir hasar almadan tamamlamak için 48 defa deneme yaptığını ve oyunu bitirdiğini gösterdiği videoları Youtube üzerinden yayınladı.

Koşu sırasında kesinlikle hiçbir hasar alınmadığından emin olmak için UnNameD, oyuncuya sadece 1HP veren bir mod kullandı. Trevor'ın özel “Red Mist” yeteneği de devre dışı bırakıldı ve UnNameD ayrıca tam çalışma için vücut zırhı kullanmadı.

Koşu, Grand Theft Auto 5 gibi, çatışmaların genellikle kaotik olduğu ve tek bir başıboş merminin umut verici bir koşuyu sona erdirme potansiyeline sahip olduğu bir oyun için etkileyicidir. Çatışmaların yanı sıra, GTA'da isabetsiz bir koşuyu hedefleyen oyuncuların da dikkatli sürücüler olması gerekiyor, düşük etkili araba kazalarında bile hasar verme potansiyeli var. Speedrunning topluluğundaki birkaç oyuncu GTA V'de isabetsiz bir koşuyu hedefliyordu, ancak UnNameD bunu kanıtlayan ilk oyuncu oldu.

2013'te ilk kez piyasaya sürüldükten sonra GTA V, bu yıl PS5 ve Xbox Series X | S'de yeniden piyasaya sürülecek ve Rockstar kısa süre önce 11 Kasım çıkış tarihini onayladı . GTA Online'ın bağımsız bir sürümü de aynı gün yayınlanacak.