Cyberpunk 2077’de Fotoğraf Modu Olması Planlanıyor

Cyberpunk 2077’de Fotoğraf Modu Olması Planlanıyor

Cyberpunk 2077 Fotoğraf Modu

Cyberpunk 2077 Fotoğraf Modu

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’nin PS4, Xbox One ve PC için başlatıldığında bir fotoğraf moduna sahip olacağını belirtti. Stüdyo oyun için bir grup wallpaper yayınladı ve buna karşılık bir Twitter takipçisi fotoğraf modunun dahil edilmesini sağladı. Resmi Cyberpunk 2077 Twitter hesabında “Sahip olmayı planlıyoruz.” diye cevaplandı.

Bu, CD Projekt‘in bilim-kurgu vizyonunu geleceğe taşımaya meraklı insanlar için iyi bir haber olacaktır. Oyunun videosunu izlediyseniz, oyun içi bir kamerayla çekilmiş sanatsal ekran görüntüleri için iyi bir yem görevi görecek olan Night City‘nin ne kadar yoğun ve zengin olduğunu fark edeceksiniz. Tabii ki, CD Projekt Red’in bir fotoğraf moduna sahip olmasını “planladığını” söylemesi de önemlidir, bu yüzden bu değişebilir.

Cyberpunk 2077‘nin birinci şahıs perspektifinden sunulduğu göz önüne alındığında, fotoğraf modunun nasıl uygulanacağını görmek ilginç olacaktır. Bu, büyük tartışma konusu olmuştur. Bu perspektifi kullanmanın sesli itirazlarına rağmen CD Projekt Red, silahlarına yapıştığını, aynı zamanda “çeşitli nedenlerle birinci şahıs oynayamayan az sayıda insan için” uygulama özelliklerini de araştırdığını söyledi.

İlk Cyberpunk 2077 oyunanış videosu, karakter modlarının ve yetenek yükseltmelerinin, oyunun dünyasını keşfetmek için nasıl bir şey yaptığını ve üst düzey dövüş yeteneklerinin ve patron savaşlarının neleri içerdiğini gösteren her şeyi kapsayan 48 dakikalık bir demo videosudur. Uzun demo, bir dizi önemli ayrıntıya sahiptir. Videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Demo ilk önce E3’te ve daha sonra da Gamescom’da basın için özel olarak gösterildi. Stüdyonun neden bu kadar uzun süre beklemeye karar verdiklerini açıklamak gerekirse, oyunun yönetmeni ve CD Projekt Red’in stüdyo şefi Adam Badowski, Cyberpunk 2077’nin geliştirilmesinin derinlikli olduğunu ve ekibin tasarımları herkese açık bir şekilde göstermek istemediğini söyledi.

Adam Badowski, “Bugün yayınladığımız şey, gelişimin derinliklerinde olan bir oyundan kaydedildi. Cyberpunk 2077’nin şu anki sürümündeki birçok varlık ve mekaniğin büyük olasılıkla değiştirileceğinden, bunu sadece medyaya göstermeye karar verdik. Silah oyunu (görseller açısından ve RPG istatistiklerinin bunu nasıl etkilediği), netrunning, araba fiziği veya oyunun kullanıcı arayüzü gibi öğeler; her şey hala oyun testi aşamasında ve herhangi bir tasarımın kamuya açık olarak yapılmasından rahatsız olduk. Animasyon hataları, devam eden çalışma karakteri yüz ifadeleri, konumların ilk sürümleri… Tüm bunlar, görmek üzere olduğunuz şeyi yayınlama konusunda çekinmemizi sağladı.” dedi.

CD Projekt Red henüz Cyberpunk 2077 için bir çıkış tarihi açıklanmadı.