Cyberpunk 2077 Oynanış Videosu Çıktı

Cyberpunk 2077 Oynanış Videosu Çıktı

Cyberpunk 2077 Oynanış

Cyberpunk 2077 Oynanış

Aylar süren bir beklentiden sonra, CD Projekt Red en sonunda Cyberpunk 2077’nin ilk oyun görüntülerini paylaştı. Geliştiricinin gizemli Twitch canlı yayını, dün başladı ve birkaç saat boyunca ekrana şifrelenen kod satırlarını yayınladı. Yaklaşan açık dünya bilim kurgu RPG’sine genişletilmiş bir bakış ile sonuçlandı ve kesinlikle etkileyiciydi.

Yayın sırasında görüntülenen görüntüler, E3 ve Gamescom 2018’de gösterilen CD Projekt Red’in oynanış demosundan alınmıştır. Demo, sizin isteğinize göre düzenlenmiş bir kahraman olan V ile başlayıp, Jackie ile kayıp bir cyborg’u bulmak için bir çete sığınağına gidiyor. Bu görev, çete üyeleriyle birlikte Cyberpunk 2077‘nin RPG köklü silah oyununu göstererek çabuk bir şekilde çatışmaya dönüşüyor. Daha sonra demoda V bir drone arayışına girer, bu da onu ve Jackie’yi Maelstrom çetesinin bileşiğine götürür. Belki de en etkileyici olanıdır. Bu görüntüler Night City‘e, oyunun ayarı olarak hizmet eden geniş ve ayrıntılı fütüristik metropollere çok daha yakından bakmaktadır.

Oyun direktörü Adam Badowski, “Bugün yayınladığımız şey, gelişimin derinliklerinde olan bir oyundan kaydedildi. Cyberpunk 2077’nin şu anki sürümündeki birçok varlık ve mekaniğin büyük olasılıkla değiştirileceğinden, bunu sadece medyaya göstermeye karar verdik. Silah oyunu (görseller açısından ve RPG istatistiklerinin bunu nasıl etkilediği), netrunning, araba fiziği veya oyunun kullanıcı arayüzü gibi öğeler; her şey hala oyun testi aşamasında ve herhangi bir tasarımın kamuya açık olarak yapılmasından rahatsız olduk. Animasyon hataları, devam eden çalışma karakteri yüz ifadeleri, konumların ilk sürümleri… Tüm bunlar, görmek üzere olduğunuz şeyi yayınlama konusunda çekinmemizi sağladı. Ancak, birçoğunuzun bunları görmek istediğinin de farkındayız. Muhtemelen başladığımız zaman ekranınızda göreceğiniz aynı oyun olmasa da, bu 48 dakikalık videoyu sizinle paylaşmaya karar verdik. Cyberpunk 2077 bugün böyle görünüyor. Haydi ne düşündüğünüzü söyleyin!” dedi.

Cyberpunk 2077 Oynanış Videosu

Birkaç yıl önce duyurulmasına rağmen, Cyberpunk 2077, Microsoft’un E3 basın toplantısında CD Projekt Red’in ilk sinema fragmanını paylaştığı geçtiğimiz Haziran ayında E3 2018’e kadar resmi olarak açıklanmamıştı. Geliştiricinin ayrıca, kapalı kapılar ardındaki bir demoda yaklaşık bir saatlik oyunun oynanışını gösterdi. Bu da Cyberpunk 2077’yi popüler oyunlar arasında soktu.

CD Projekt Red, hayranlara geçen hafta Gamescom’da Cyberpunk 2077’de başka bir bakış açısı kazandırdı. Kongre sırasında, geliştirici oyundan bazı karakterleri ve ortamları gösteren yeni ekran görüntüsü yayınladı. Stüdyo ayrıca, “göze daha fazla” ifadesini gösteren başka bir görüntüye gizli bir bağlantı içeren birkaç Cyberpunk 2077 konsept sanatını da paylaştı.

Cyberpunk 2077, PS4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor. CD Projekt Red henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı, ancak geliştirici oyunun başlangıçtan bitişe kadar oynanabilir olduğunu söylüyor. Yine de tüm varlıklara sahip değil, ayrıca tüm hataları henüz ele alınmadı.