Bir Rapora Göre Resident Evil TV Dizisi Netflix için Yapılıyor

Bir Rapora Göre Resident Evil TV Dizisi Netflix için Yapılıyor

Netflix, Resident Evil TV Dizisi Yapıyor

Netflix, Resident Evil TV Dizisi Yapıyor

Bir Deadline raporuna göre, Netflix şu anda bir Resident Evil TV dizisi geliştiriyor. Dizi için henüz onaylanmış bir duyuru ya da ne zaman yayınlanabileceğine dair herhangi bir belirti olmamıştır. Rapora buradan ulaşabilirsiniz.

Rapora göre, Resident Evil filmlerinin arkasındaki aynı stüdyo olan Constantin Film bu yeni dizinin başında. Ancak, bir gösterim henüz seçilmedi. Dizi, oyunların sevgisini genişletmek ve genişleyen Resident Evil evreninin mitolojisini derinleştirmek için sözde yapıldığı söyleniyor olsa bile detaylar görünüşte hala belirsiz. Filmlerde olduğu gibi, bu dizi de sadece Resident Evil oyunlarını serbest bir tema olarak kullanıyor. Ancak imza öğeleri ve önemli unsurlar kaynak materyale yeniden bağlanacaktır.

Aynı zamanda yeniden yapım olan Resident Evil 2‘nin çıkış tarihi de yaklaşmaktadır. Oyuna bakacak olursak; Resident Evil 2, sadece orijinalin bir yıldız versiyonu değil, aynı zamanda serinin en iyi girişlerinden bazılarını ele alan, endişe uyandıran ve garip durumlar sunan güçlü bir korku oyunudur. Fakat her şeyden önce, yeniden yapım, hayatta kalma korku deneyimini tamamen içine alan, korkunç tonunu güvenle kucaklayan ve nadiren hikayenin sonucuna kadar izin veren gerçek bir etkileyici oyun. Resident Evil 2 köklerini geçmişte sağlam bir şekilde sağlamış olmasına rağmen, tanıdık korkuları yepyeni ve kendine ait hissettiren bir şeye dönüştürüyor.

Resident Evil 2, 25 Ocak’ta Xbox One, PS4 ve PC’ye geliyor.