Bir Sonraki Battlefield Oyunu 2021 Yılında Çıkacak

Bir Sonraki Battlefield Oyunu 2021 Yılında Çıkacak

EA, piyasaya sürülecek bir sonraki oyun hakkında birkaç yeni haber paylaştı. Şirketin en son yatırımcı çağrısı sırasında, bir sonraki Battlefield oyununun 2021 tatilinde yeni nesil konsollara geleceğini doğruladı. Önümüzdeki bahar döneminde ise oyun ile ilgili daha fazla detay açıklanacak.

EA görüşme esnasında, “DICE, daha önce görülmemiş ölçekte bir sonraki Battlefield oyunumuzu üretiyor” dedi. “Yeni konsolların teknik ilerlemeleri, ekibin seri için gerçekten yeni nesil bir vizyon sunmasına olanak tanıyor. Dahili olarak uygulamalı oyun testleri devam ediyor.” Ayrıca EA, bir sonraki Battlefield oynunun “2021 tatilinde çıkacağını” doğruladı ve stüdyo “bahar döneminde daha fazla detay” paylaşacağını açıkladı.

Görüşmenin ilerleyen bölümlerinde EA CEO'su Andrew Wilson, oyunun gelişiminin nasıl ilerlediğinden biraz daha bahsetti:

“Tüm stüdyoyu özellikle Battlefield'ın gelişimi etrafında bir araya getirdik. Onlara fazladan bir geliştirme yılı verdik. Aslında bu oyun etrafında gerçek bir yeni nesil vizyon oluşturabilmelerini sağlamak için tanınan bir yıl oldu. DICE, oyun dünyasındaki en başarılı stüdyolardan biridir ve bunun sonuçlarını en kısa sürede göreceksiniz. Sektörün her yerinden yetenekli insanları bir araya getirdik.”

EA daha önce bir sonraki Battlefield oyununun 2021'de PS5 ve Xbox Series X ve Series S için çıkacağını doğrulamıştı , ancak ilk defa çıkış tarihi tatil sezonu olarak belirtildi. Yayıncının 20222 mali yılında yeni nesil sistemler için yayınlamayı planladığı “en az” altı yeni oyun olacak.

En son Battlefield oyunu, 2018'de PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülen Battlefield V'ti. O zamandan beri, geliştirici DICE, yeni içerik ve güncellemelerle oyuncuları istikrarlı bir şekilde destekliyor. EA, geçtiğimiz ay Battlefield V'in temel oyunu ve her silah, araç, alet ve tüm Elit karakterler dahil olmak üzere birçok ekstrayı içeren kesin bir sürümünü piyasaya sürdü.