Bir yapay sinir ağı, video oyunlarındaki favori karakterler olan Shadowhart, Ciri, Panam, Tifa ve diğerlerinin çok gerçekçi versiyonlarını üretiyor

Bir yapay sinir ağı, video oyunlarındaki favori karakterler olan Shadowhart, Ciri, Panam, Tifa ve diğerlerinin çok gerçekçi versiyonlarını üretiyor


Yapay zeka teknolojileri sürekli olarak gelişmeye devam ediyor ve uygulamalar, sohbet botları ve hatta oyunlar aracılığıyla hayatımıza sıkı şekilde entegre olmaya devam ediyorlar. Zengin işlevselliğine rağmen, onların yetenekleri hala çok sınırlı – Gemini’de garip resim üretimine bakmanız yeterlidir. Bu tür hatalar nedeniyle, yapay sinir ağlarının başarılı çalışmaları daha da iyi görünüyor. Bu nedenle bu sefer, farklı oyunlardan sevilen kadın kahramanların gerçekçi versiyonlarının üretildiği gerçekten iyi bir yapay olarak oluşturulmuş resim koleksiyonunu sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Yapay sinir ağı tarafından oluşturulan görüntülerin koleksiyonunu Adnane_Touami takma adını kullanan bir hayran paylaştı. Stable Diffusion’ın son sürümü, son derece başarılı istekler ve küçük manuel düzeltmeler sayesinde karakterlerin en gerçekçi versiyonlarını oluşturmayı başardı.
Yapay zeka, oyun karakterinin görünümünü tam olarak tekrar etmeyi başardı ve aynı zamanda onların görünüşüne yüksek bir derecede gerçekçilik kattı. Böylece, kullanıcı Zehirli Sarmasık, Baldur’s Gate 3’ten Shadowheart ve Mass Effect’ten Miranda’yı canlandırmayı başardı. Gerçekçi sanat eserlerine Ciri, Tifa, Panam, Triss ve diğer kahramanlar da sahip oldu.