Black Desert Evreninde Maceracılar Ödüle Doyacak

Black Desert Evreninde Maceracılar Ödüle Doyacak

Cadılar Bayramı ve Okyanus Çağı’nın gelmesiyle etkinliklerle dolu bir dönem geçiren maceracılar, bu dönem boyunca birçok ödül kazanacaklar. Black Desert dünyasına girmek ve macera dolu yolculuklara katılmak isteyen oyuncular için indirim fırsatı devam ediyor!

 

Cadılar Bayramı şenlikleri ve Okyanus Çağı güncellemesi ile Black Desert Türkiye ve MENA’da devam eden özel etkinlikler, eşsiz eşyalar ve ödüllerini maceracılarına sunmaya devam ediyor. Ayrıca oyun paketleri, Kasım ayının ilk haftasına kadar indirimli olarak sunuluyor.

 

Cadılar Bayramı etkinliklerini kaçırmayın!

GM’ler Cadılar Bayramı için özel bir etkinlik hazırladı. Maceracılar, Black Desert Türkiye ve MENA’da Eşya Düşürme Artış Parşömeni (60 dk.) ödüllü Cadılar Bayramı arka planıyla kendi oyunlarının ekran görüntülerini almaya başlasın. En iyi ekran görüntülerini çeken 5 Maceracı, sadece oyun içi mağazalardan satın alınabilen Cadılar Bayramı Süslemeli Mobilya Seti ile ödüllendirilecek. Maceracılar ayrıca, Cadılar Bayramı temalı Türkiye ve MENA deneyimlerinin tadını çıkarırken 6 Kasım Çarşamba gününe kadar Macera Günlüğü etkinliği de dahil olmak üzere yedi farklı Cadılar Bayramı şenliğine katılmaya devam edebilme imkanına sahip.