Black Desert Online Xbox’da

Black Desert Online Xbox’da

Black Desert, yeni nesil görseller, çarpıcı yetenek tabanlı dövüş ve yaşam becerileri ve karakter yaratmada eşi benzeri görülmemiş detayları deneyimleme şansı veriyor, böylece her oyuncu kendi gerçek halini alabilir. Xbox One platformu için temelden inşa edilen Black Desert, Xbox One X’te 4K Ultra HDR desteği ve aynı zamanda akıcı ve hızlı konsol oyunu için optimize edilmiş bir arayüz sunuyor.

Oyunun tam sürümü 55 seviye ve geniş Yaşam Becerileri ile başlayacak. Ayrıca oyuncuların katılacağı bir takım topluluk etkinlikleri de olacak. Önceki Black Desert betalarından herhangi birine oyuna katılan oyuncular, Final Open Beta’da 30. seviyeye girenlere özel bir unvan ve Calpheon Chubby Dog pet ile ödüllendirilecek.

“Xbox One’da Black Desert’i başlatmak uzun bir gelişme yolculuğu oldu ve yol boyunca Xbox topluluğunun desteğine çok teşekkür ediyoruz. Topluluğun geri kalanı ve geçtiğimiz iki yıl boyunca Black Desert’e olan ilgisi ve çok sayıda beta sayesinde, bugün oyunu başlatmaktan dolayı çok mutluyuz ve yakın gelecekte ek içerik eklemeyi de dört gözle bekliyoruz.”

Robin Jung, Pearl Abyss İcra Kurulu Başkanı

Pearl Abyss bugün ayrıca, yapımcılara Black Desert ekibinden destek alma şansı veren yeni bir ortaklık fırsatı olan Black Desert Ortakları Programı’nı da duyurdu. Program, Black Desert toplumu için heyecan verici içerik oluşturmalarını sağlayarak ortaklarla uzun süreli ve anlamlı ilişkiler kurmayı hedefliyor.

Black Desert, Temel Oyun (25 TL) ve üç lansman baskısı, Standart (65 TL), Deluxe (110 TL) ve Ultimate (285 TL) şeklinde satılıyor. Bu lansman sürümleri oyun içi eşyalar, at zırhı ve daha fazlası gibi çeşitli avantajlar içeriyor.

Uzak Doğu Tadında Müthiş Macera | Black Desert Remastered