Stellar Blade’de “Yeni Oyun+” Modu Detayları Ortaya Çıktı – Yeni Ekipmanlar, Yetenekler, Geliştirmeler ve Daha Fazlası

Stellar Blade’de “Yeni Oyun+” Modu Detayları Ortaya Çıktı – Yeni Ekipmanlar, Yetenekler, Geliştirmeler ve Daha Fazlası

Shift Up şaşırttı Stellar Blade’in bazı eleştirmenlerini, “Yeni Oyun+” yamasını erken piyasaya sürerek. PS5 oyuncuları bu özelliğe başlangıçta erişebilirken, bu güncelleme ve para harcama dışında neler sunuyor? PlayStation Blog açıklıyor, yamada neler olduğunu.

Eva 34 yeni kostüm alacakken, Adam, Lily ve drone birkaç yeni kozmetik eşyaya sahip olacaklar. Onları dünyanın dört bir yanındaki mağazaları ziyaret ederek ve sandıkları açarak kazanabilirsiniz. “Yeni Oyun+” ayrıca Eva’nın silahlarının, tumbler’ın, beta çekirdeklerinin ve vücut çekirdeklerinin seviyesini artırmanıza olanak tanırken, fazla çekirdek eşyaları para karşılığında satılarak yeni kostümler almak için kullanılabilir.

Dört yeni beta yetenek ve beş yeni drone yeteneği sizi beklerken, mevcut yetenekleri geliştirmenizi sağlayan sekiz yeni yetenek de bulunmaktadır.

Oyuncular ayrıca Eva ve Exospine ekipmanlarının Mk2 geliştirmelerini kilitleyebilir, bunlar da kalkan hasarını artırma ve beceri için beta enerjisine dönüştürme gibi olanaklar sunar. Son olarak, düşmanlar sadece daha zor hale gelmekle kalmayıp, oyuncuları sürpriz pozisyonlara yerleşerek yakalayabilirler. Oyunda yeni patronlar olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Stellar Blade 26 Nisan’da PS5 için piyasaya çıkıyor.