Black Desert Türkiye&MENA, Yaklaşan Genişletmesi “Sabah Işığı Diyarı” için Yeni Fragman Yayınladı

Black Desert Türkiye&MENA, Yaklaşan Genişletmesi “Sabah Işığı Diyarı” için Yeni Fragman Yayınladı

Pearl Abyss, Black Desert TürkiyeMENA’nın yeni genişletmesi “Sabah Işığı Diyarı” için yayınladığı yeni fragmanı duyurdu. Yeni genişletmenin ilk kez yayınlanacak görüntülerini kutlamak için sunulacak çeşitli etkinlikler ve bir kupon maceracıları bekliyor olacak. 

“Sabah Işığı Diyarı” Yakında Black Desert TürkiyeMENA’da!

Yakında çıkacak olan “Sabah Işığı Diyarı”, Kore'nin son hanedanlığı Joseon'dan ilham alınarak yaratılan yeni bir efsanevi bölgedir. Öncelikle Kore'de piyasaya sürülen bu genişletme, Koreli maceracılara tanıdık bir ortam ve dönemin nostaljik anılarını sunarak büyük ilgi gördü.

Black Desert TürkiyeMENA, Yaklaşan Genişletmesi “Sabah Işığı Diyarı” için Yeni Fragman Yayınladı

Yeni fragmana göz atıldığında, bölgenin o dönemi anımsatan benzersiz arazi koşullarına, konutlara ve bitki örtüsüne sahip olduğu görülüyor. Yaklaşan Sabah Işığı Diyarı genişletmesi için daha ilgi çekici detaylar haftalık olarak açıklanacak.

Sabah Işığı Diyarı fragmanını buradan izleyebilirsiniz, güncelleme ile ilgili daha fazla ayrıntı yakında açıklanacak.

“Sabah Işığı Diyarı” Etkinlikleri ve Ödülleri 

Öte yandan Black Desert TürkiyeMENA, yayınlanan yeni fragmanı etkinlikler ve bir kuponla kutluyor!

Bugünden itibaren maceracılar, her gün oyuna giriş yaparak 21 gün boyunca Kamasylve Kutsaması, Eski Ay Gizli Kitabı ve Değerli Paket gibi ödülleri kazanabilecekler. Tüm maceracıların, yeni genişletmeye hazırlanmak için bu kazançlı fırsattan yararlanmaları tavsiye ediliyor.

Black Desert TürkiyeMENA, Yaklaşan Genişletmesi “Sabah Işığı Diyarı” için Yeni Fragman Yayınladı

Ayrıca maceracılar, Toplama aracılığı ile “Yüz Yıllık Yabani Ginseng” ve “Yedi Yıllık Yabani Ginseng” elde edebilecekler. Gerçek hayatta olduğu gibi nadir ve değerli olan Yüz Yıllık Yabani Ginseng, oyunda 10 milyon Gümüş Para karşılığında satılabilecek. Ayrıca Yedi Yıllık Yabani Ginseng ise, 30 dakika boyunca Yaşam Becerileri +50 ve Yaşam EXP +%20 etkileri sağlayacak.

Son olarak maceracılar buradan bir Haetae peti ve 7 Günlük Seçim Kutusu içeren kazançlı bir kupon elde edilebilecekler.

Daha fazla bilgi için Black Desert TürkiyeMENA’nın tr.playblackdesert.com adresindeki resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Black Desert IP Hakkında
Pearl Abyss’in türü yeniden tanımlayan en gelişmiş görsellere sahip ve beceri tabanlı dövüş oyunu olan Black Desert, açık dünya MMORPG oyunudur. Piyasada bulunan bütün oyunlara kıyasla oldukça gelişmiş karakter özelleştirme sistemi ile kullanıcılar sınırlandırılmış normların dışına çıkarak kendilerini gerçekten temsil eden eşsiz karakterler yaratabilirler. Sezgisel kontrolleri, güzel bir şekilde tasarlanmış dünyası ve geniş çaplı hikayesi ile hem MMO oyunlarının ve aksiyon RPG’lerinin yeni üyelerini hem de uzun zamandır oynayan üyelerini heyecanlandıracak. Pearl Abyss şu anda PC, mobil ve konsolda dünya çapında 50 milyon oyuncuya Black Desert IP hizmeti veriyor.