Black Desert Türkiye ve MENA’da Büyücü ve Cadı Aktarım Güncellemesi 

Black Desert Türkiye ve MENA’da Büyücü ve Cadı Aktarım Güncellemesi 

Black Desert Türkiye ve MENA’da Büyücü ve Cadı Aktarım Güncellemesi 

Black Desert Türkiye ve MENA’da Büyücü ve Cadı Aktarım Güncellemesi ! Black Desert Türkiye ve MENA’da Maceracıların sınıflarını daha fazla geliştirebilmeleri için Aktarım Güncellemeleri devam ederken, Bağış Toplama ve yaklaşan Sevgililer Gününe özel etkinlikler de Black Desert evrenini renklendiriyor.

Black Desert Türkiye ve MENA’ya bu hafta Büyücü ve Cadı sınıfları için Aktarım Güncellemesi geldi. Maceracılar bu güncellemeyle birlikte gelen etkinliklere katılmanın yanında yeni beceriler elde edebilecekler.

Yeni Aktarım Güncellemesi ile Maceracılar, Büyücü ve Cadı sınıfları için Aktarım becerilerini öğrenebilecek ve kendi sınıflarını yükseltebilecekler. Maceracılar görevleri tamamlayarak 56. seviyeye geldiklerinde becerilerin kilidini de açabilme şansı yakalayacaklar. Aktarım Güncellemesi kutlamaları kapsamında oyun içi etkinlikler 4 Mart tarihine kadar devam edecek. Lv. 56 ve Lv. 60. seviyelerine ulaşanlar, ulaştıkları seviyeye bağlı olarak Ekstra Beceri EXP Parşömeni ve Valks’ın Tavsiyesi  gibi özel ödüller alabilecekler.

Maceracılar, bu hafta birçok etkinliğe katılabilecek

Black Desert Türkiye ve MENA’da özel günlere özel etkinlikler devam ediyor. Yaklaşan Sevgililer Günü’nü kutlamaya devam etmek için, 26 Şubat tarihine kadar özel görevleri tamamlayan Maceracılara, Hafıza Parçası ve Güzel Aksesuar Kutusu II ödülleri verilecek. Aynı etkinlik döneminde Maceracılar, Tatlı Bal Şarabı, Tatlı Kokteyl ve Çikolata Kokulu Arı Kovanı’nı birleştirerek Fantastik Bal Şarabı elde edebilecekler. Fantastik Bal Şarabı, Tatlı Bal Şarabı’ndan yaklaşık 12 kat daha fazla EXP puanı sağlar.

Bağış etkinliği bu hafta da devam ediyor. 19 Şubat tarihine kadar Maceracılar, Avustralya ve Türkiye’deki afet mağdurlarına yardım edebilmek için oyun içi bağış yapmaya davet ediliyor. Maceracılar, yardım çalışmalarına katkıda bulunmak için gümüş ile Paylaşma Simgesi satın alabiliyorlar. Pearl Abyss, satışı gerçekleştirilen “Paylaşma Simgesi” toplamda 5 milyona ulaştığında 100 milyon won (yaklaşık 84 bin dolar) bağışta bulunacak.

Daha fazla bilgi için Black Desert Türkiye ve MENA resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.