Black Mesa: Military’ nin güncellenmiş versiyonu yayınlandı.

Black Mesa: Military’ nin güncellenmiş versiyonu yayınlandı.


Black Mesa: Askeri Gelişim Grubu, Black Mesa için yeni bir modun, Black Mesa: Askeri adlı modun yeni bir versiyonunu yakın zamanda yayınladı. Bu modda HECU’dan Deniz Piyadesi Steven Mills’i oynayacak ve Half-Life olaylarını onun bakış açısından yaşayacaksınız.

Bu oyunda siz ve ekibiniz, Black Mesa Araştırma Merkezi’nin güvenliğini sağlamalı ve her türlü düşman kuvveti yok etmelisiniz. Bu felaketi kötülerin gözünden göreceksiniz ve hatta Gordon Freeman ile yüz yüze geleceksiniz.

2024 yılındaki son mod versiyonu, daha önce oynayabileceğiniz tüm bölümleri içeriyor, ancak mod yapımcıları onları daha da iyi hale getirdi. Güncellediler ve genişlettiler. Ayrıca, artık altyazılı sahneler de var. Ayrıca, tamamen yeni bir müzik takımı, yeni sesli oyuncu ve HECU’ler için yeni koreografik sahneler de eklendi.

İsteyenler Black Mesa: Askeri 2024’ü sitemizden ücretsiz indirebilirler. Aşağıda ayrıca bu oyunla ilgili bir video bulabilirsiniz. Bu videoda, 2024 versiyonu için yeniden düzenlenmiş olan Gargantua ile yapılan bir savaş gösteriliyor.