Black Ops 4: Blackout Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Black Ops 4: Blackout Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Black Ops 4: Blackout

Black Ops 4: Blackout

Call of Duty: Black Ops 4, serinin bir savaş royale modunu tanıtan ilk oyunu olacak ve şimdi PS4, Xbox One ve PC’deki bazı oyunlara daha iyi bakacağız. Yeni videoda kamera, aracın, botun ve helikopterle mücadelenin yanı sıra bolca patlamayla birlikte Karartma haritasını tararken vahşi görünümlü savaşın bazılarını görebilirsiniz. Oyun alanı küçülürken zombiler bir görünüm yaratır; bunlar, Black Ops 4‘ün içerdiği genişletilmiş Zombies modundakilerden ayrıdır.

Black Ops 4: Blackout Tanıtım Fragmanı

Activision ve Treyarch, tanıtım videosu hakkında “Serinin gerçek bir kutlaması olan Blackout, kara, deniz ve hava taşıtlarıyla tamamlanan seri tarihinin en büyük haritasında, hayranların favori karakterlerini, silahlarını ve klasik haritaların ikonik parçalarını sunuyor.” dedi. Oyuncular çok zaman geçmeden Blackout’u da deneyeceklerdir. Battle royale modu için özel bir beta, Xbox One ve PC’de 14 Eylül’de başlayacak (PS4 oyuncuları 10 Eylül’de başlayacak). Erişmek için PS4 ve Xbox One oyuncuları oyuna ön sipariş vermek zorunda kalacaklar, ancak PC oyuncuları Blackout’u doğrudan deneyebilir.

Toplam oyuncu sayısı dahil olmak üzere Blackout hakkında yeni bilgiler alıyoruz. Treyarch geçtiğimiz günlerde Game Informer’a beta’nın maç başına 80 oyuncu alacağını söyledi. Bu, Fortnite ve PUBG‘nin toplam oyuncu sayımından daha az. Ancak geliştirici, oyuncuların miktarının önüne oyunun kalitesini koyduklarını söyleyerek bu seçimini savundu. Oyunun tasarım direktörü David Vonderhaar da Blackout’un her zaman 60 FPS’de çalışmayacağını söyledi. Ama daha düşük bir kare hızında kilitlenmeyecek. Blackout haritasını inceleyebilirsiniz.

Blackout Haritası

Blackout Haritası

Call of Duty: Black Ops 4, PS4, Xbox One ve PC’de 12 Ekim’de piyasaya sürülüyor. Multiplayer ve genişletilmiş bir Zombies deneyimi dahil yeni ve geri dönen modlar içerir.