Yönetmene göre, “Joker: İkisine Delilik” tam anlamıyla bir müzikal olmayacak, ancak müzik “önemli bir öğe” olacak.

Yönetmene göre, “Joker: İkisine Delilik” tam anlamıyla bir müzikal olmayacak, ancak müzik “önemli bir öğe” olacak.

Todd Phillips, ikinci Joker filminin tam anlamıyla bir müzikal olmadığını ancak müziğin “önemli bir unsur” olacağını doğruladı.

Phillips, bu bilgiyi Warner Bros. tarafından yapılan CinemaCon sunumu sırasında paylaştı ve ikinci Joker filmi hakkında müzikal bir film olacağına dair iddiaları da yorumladı. Onun sözlerine göre, ekip hiçbir zaman filmi tam anlamıyla bir müzikal olarak tanımlamadı, ancak müziğin önemli bir rol oynayacağını söyledi. Ayrıca, filmle ilgili olarak orijinalden çok da uzaklaşılmayacağını ve Joaquin Phoenix’in canlandırdığı Arthur Fleck’in her zaman “müzikal” olduğunu belirtti.

Yakın zamanda Variety’de yayımlanan bir habere göre, devam filminde en az 15 cover şarkı olacak, ayrıca bir veya iki orijinal eserin de olabileceği belirtildi. İlk fragmanda da müziğe bu kadar önem verildiğine dair bir fikir edindik, ki bu fragman da CinemaCon’da gösterildi.

“Joker: İkili Çılgınlık” filmi, 4 Ekim 2024 tarihinde vizyona girecek ve James Gunn ve Peter Safran’ın oluşturduğu DC Evreni’nden bağımsız olarak DC Elseworlds’un bir parçası olacak.