Black Ops 4, Overwatch ve Destiny’nin Olduğu Blizzard’ın PC Platformu Battle.net’e Katıldı

Black Ops 4, Overwatch ve Destiny’nin Olduğu Blizzard’ın PC Platformu Battle.net’e Katıldı

Call of Duty: Black Ops 4 yayın akışında Activision ve Treyarch, PC versiyonunun Blizzard’ın Battle.net ağında olacağını açıkladı. Battle.net için seride çıkacak ilk olan ek olarak, Black Ops 4, Blizzard’ın PC oyuncuları için ekosistemine özeldir. Battle.net’in ilk çıkışını yapan seriye ek olarak, Black Ops 4, Blizzard’ın PC oyuncuları için ekosistemine özeldir; oyunu Steam’de görmeyeceksiniz.

Tüm Battle.net’in sosyal özellikleri, arkadaş listeleri, iletişim araçları, diğerlerinin platformda ne oynadığını görme ve parti işlevleri gibi her şey Black Ops 4’e entegre olacak. Bu aynı zamanda oyuncuların Overwatch veya Black Ops 4 oynayıp oynamadığı ya da bu konuyla ilgili herhangi bir oyun oynayabileceği anlamına gelir. Battle.net’te olacak Black Ops 4’ün, 4K çözünürlük, 21: 9 ultra geniş ekran çözünürlükleri, HDR ve kaplanmamış bir framerate çalıştırmak için seçenekleri olan PC için özel olarak optimize edildiği söyleniyor. Oyun ayrıca çevrimiçi oyun için özel sunucularda çalışacak.

Black Ops 4 Battle.net’te

Black Ops 4 Battle.net'te

Activision, Call of Duty serisinin yayıncısı ve Blizzard’ın ana şirketi olduğundan, güçlü Battle.net ekosistemi ile PC oyun manzarasında önemli bir figür olduğu göz önünde bulundurulduğunda haberler çok fazla sürpriz gelmiyor. Blizzard VP Jeff Kaplan, ekibinin Overwatch’ı inşa ederken bir dizi özellikte Treyarch’a danıştığını söyledi. Bu Blizzard tarafından geliştirilmeyen Battle.net’e yer alacak ikinci oyun. İlki Bungie’den Destiny 2 idi.

Call of Duty: Black Ops 4 kapsamlı bir çok şey var. Yeni Zombies Modu hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız, buradan konumuza göz atabilirsiniz. Uzmanlar oyunun solo görevlerinde ve multiplayer’ın merkezinde yer almaktadir; bunların hepsinin Black Ops 4’e nasıl etki edeceğini göreceğiz. Geleneksel bir tek oyunculu mod olmayacak olsa da, Blackout adında bir battle royale tarzı hayatta kalma modu olacak.