Blair Witch, Nintendo Switch İçin Çıkıyor

Blair Witch, Nintendo Switch İçin Çıkıyor

 Bloober Team tarafından geliştirilen korku filmi serisine dayanan Blair Witch, psikolojik hayatta kalma korku oyunu. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geçtiğimiz yıl 30 Ağustos'ta Lionsgate Games tarafından yayınlandı. 

 ABD'de yer alan Black Hills ormanını konu alan Blair Witch video korku oyunu, şuan  PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları ile oynanıyor halde. Oyunun geliştiricileri  Blair Witch'i 25 Haziran'da Nintendo Switch platformu üzerinden de oynanabilir hale getirecek. 

 1996 yılında geçecek olan hikayemizde Maryland Burkittsville yakınlarındaki Black Hills ormanında kaybolan bir genç cocuğun macerasını hep birlikte yaşayacağız. Hikayeye dolaylı yoldan eski bir polis memuru olan Ellis ile birlikte katılacağız. Normal bir kaybolma vakalarına benzediğiniz düşündüğümüz bu soruşturmada olayların tam bir kabus olduğunu daha sonradan farkedeceğiz. Kendimizi Black Hills ormanında bulacağız. Ormanın korkunç olması yetmezmiş gibi birde peşimize gizemli bir güç düşecek. 

 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınlanmasının üstünden neredeyse bir yıl geçmesi sebebiyle oyunun geliştirici şirketi Bloober Team, Blair Witch’i  Nintendo Switch için 25 Haziran'da yayınlama kararı aldı. Geliştirici şirket daha önce görmediğimiz bir oynanış videosu yayınlayarak video korku oyununu Nintendo Switch için çıkacağını açıkladı. Oyunun grafiklerinde düşüş yaşansa da Nintendo Switch kullanıcıları buna alışmış durumda olup Blair Witch'in bir an önce çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorlar.