Blastoise Gelecek Hafta Pokemon Unite'a Geliyor

Blastoise Gelecek Hafta Pokemon Unite'a Geliyor

Beklenen MOBA oyunun Nintendo Switch'te başlatılmasından iki ay sonra nihayet Blastoise de Pokemon Unite'a geliyor.

Pokemon Unite, geçen ay Nintendo Switch'te piyasaya sürüldüğünde, Pokemon'un MOBA dünyasına ilk baskısını resmen kutladı. Oyunun kadrosu sınırlıydı, ancak bunun nedeni, her Pokemonun özelliklerinin bu tür bir oyuna uygun olmamasından kaynaklanıyordu. Pokemon Company ve Tencent, her Pokemon'un uyumlu bir şekilde yapacağını belirtti.

Lansman sırasında mevcut olan sınırlı kadroya ek olarak, Gardevoir ve Blastoise'nin de daha sonraki bir tarihte savaşa katılacağı ortaya çıktı. Oyuncular Gardevoir için sadece bir hafta daha beklemek zorunda kaldı. Ancak Blastoise için bekleyiş devam etti. Bir aydan uzun bir süre sonra, artık birinci neslin favorilerinden Blastoise’in ne zaman oynanabilir olacağını biliyoruz.

Pokemon Unite Twitter hesabından kim sorumluysa, oyuncuların Blastoise'i ne kadar istekle beklediğinin farkında ki açık ve net bir tweet paylaşmış. Açıkçası, Blastoise'ın ne zaman geleceğine dair sorularla dolup taşıyordu. Yakın zamanda Blissey oynanabilir duruma gelmişti.

Blastoise'ın saldırılarıyla ile ilgili ek bilgi açıklanmadı. Muhtemelen Blastoise, bir yerden bir yere sörf yapabilecek ve yoluna çıkan tüm rakibe hasar verebilecek. Ayrıca bir Hydro Typhoon çağırabilecek ve kabuğunda saklanarak ve çılgınca dönerek başkalarına zarar verebilecek. Blastoise, 1 Eylül'den itibaren oyun içi para birimi kullanılarak satın alınabilecek, bu yüzden şimdi bu paraları biriktirmeye başlayın.

Eylül, Unite için şimdiye kadarki en büyük ay olacak şekilde şekilleniyor. Blastoise işleri başlatacak ve üç ay sonra iki oynanabilir Pokemon daha gelecek. Mamoswine ve Sylveon, geçen haftaki Pokemon Presents sırasında bir sonraki eklemeler olarak ortaya çıktı ve 22 Eylül'de kadroya eklenecek. Son olarak hatırlatmakta fayda var; Pokemon Unite'in mobil cihazlara 22 Eylül’de çıkacak.