Blizzard'ın Hayatta Kalma Oyunu 5 Yıldır Geliştirme Aşamasında

Blizzard'ın Hayatta Kalma Oyunu 5 Yıldır Geliştirme Aşamasında

Blizzard, yaklaşık 5 yıldır geliştirmeye devam ettiği hayatta kalma oyununu hangi platformlar için ve ne zaman piyasaya süreceği henüz bilinmiyor. Şuan için bilinen tek bilgi şirketin 5 yıldır geliştirmekte olduğu ve adında gizli tutulduğu hayatta kalma video oyunu sır gibi saklanmakta. Fakat oyunu geliştirmekte olan ekibin oyunu piyasaya çıkarmak için oldukça heyecanlı oldukları öğrenildi. Blizzard, oyun severleri çokça şaşırtacak gibi hissettiriyor. 

Blizzard, gizli tutulan hayatta kalma oyunu için World of Warcraft ekibinden yaklaşık 5 yıl önce ayrılan Craig Amai'nin liderlik ettiğini açıkladı. Amai Blizzard'a 2004 yılından bu güne hizmet etmekte olup ilk olarak kıdemli bir oyun geliştiricisi olarak katılmış. Daha sonra World of Warcraft ekibinde kıdemli tasarımcı rolünü üstlenerek iyi bir iş çıkartmış. Ardından da MMO üzerinde çalışarak tasarım konusunda liderlik ederek Blizzard'da önemli işlere imza atmış. 

Bu arada şirketin 5 yıla yakın bir süredir geliştirmekte olduğu hayatta kalma oyununun oynanabilir olduğu söylenmekte. Blizzard patronu Mike Ybarra'nın Twitter'da oyunun geliştirici ekibi ile saatlerdir oynadığını belirtmekte. Oyunun geliştirme süresi temmuz ayında tam 5 yıl olacak ve bu oyunun çıkış yapması için oldukça güzel bir zaman. Ama oyunun çıkış tarihi hakkında net bir bilgi olmasa da söylentiler dolaşmakta.