Blizzcon Online 2021 Herkes İçin Ücretsiz Olacak

Blizzcon Online 2021 Herkes İçin Ücretsiz Olacak

Geçtiğimiz Eylül ayında düzenlenmesi planlanan Blizzcon'ın 2021 yılı için programı duyuruldu. Şirketin başkanı J. Allen Brack tarafından Blizzcon Online'ın tamamen ücretsiz olacağını açıkladı.

PC Gamer, önceki yıllarda kullanılan Sanal Bilet sisteminin kullanılmayacağını bildirdi ve bunun yerine Blizzcon'a erişmek isteyen herkesin evlerinden ücretsiz bir şekilde katılabileceğini belirtti. 19-20 Şubat 2021 tarihlerinde gerçekleşecek olan etkinlik tamamen ücretsiz olacak.

Allen Brack ayrıca, Blizzard çalışanlarının %95'inin şu an için evden çalıştığını da ifade etti. BlizzCon 2021, muhtemelen önceki yıllardan çok daha farklı bir işleyiş formatına sahip olacak. 

Blizzard'ın duyurulan yaklaşan oyun listesi Diablo IV, mobil yan ürün Diablo Immortal ve Overwatch 2'yi içeriyor. Etkinlik sırasında bu oyunlardan daha fazla bilgi gelmesi düşünülüyor. Hearthstone da güncellemeye devam ederken, Starcraft II, son büyük güncellemesini aldı. Bu arada daha önceden belirttiğimiz gibi World of Warcraft, Shadowlands genişlemesini 2020 yılı bitmeden alacak.