Book of Demons Sistem Gereksinimleri

Book of Demons Sistem Gereksinimleri

Book of Demons

Book of Demons

Book of Demons, Polonyalı stüdyo Thing Trunk tarafından oluşturulan aksiyon rol yapma unsurlarının yer aldığı bir izometrik hack’n’slash oyunudur. Oyun 13 Aralık 2018’de Steam üzerinden resmen yayınlanmıştır. Oyun aslında Microsoft Windows için geliştirildi. Ancak geliştiriciler Xbox One’da da yayınlama planları olduğunu söyledi. Book of Demons, klasik hardcore türleri daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefleyen Return 2 Games serisinin ilk bölümüdür. Oyunda sıradışı sanat tarzı vardır. Oyunun tüm unsurları, kağıt ve açılır kitap unsurları olarak görselleştirilir ve bu tarz, tüm serinin görsel çerçevesini tanımlar. Oyun aynı zamanda bazı yenilikler de getiriyor. Hack’n slashes için tipik ekipman ve beceri sistemlerinin yerini alan kart sistemi, oyuncuların bir oyun oturumunun süresini ve oyuna taktik bir unsur ekleyen bir yolla sınırlı olan hareketi kontrol etmesine izin veren Flexiscope özelliğdir.

Oyunda yaratılan dünya, hack’n’slash türünün klasikleri ile ilgilidir. Eylem, Paperverse’de, özellikle de Şehirdeki katedralin altındaki zindanlarda gerçekleşir.

Katedralin altındaki labirentin derinliklerinde, yeni bir kötülük uyandı ve yerlilerin hayatlarını tehdit etti. Tek umutları, Nihai Kötülüğe karşı haçlı seferine başlayan, göçebe bir kahramanın, yani oyuncunun karakterinin yardımıdır.

Zindanlarda oyuncu karanlık fantezi ayarlarında; hayaletler, örümcekler, keçiler, iblisler, iskeletler, zombiler ve gargo stilleri gibi oyunlar için tipik canavarların çoğuyla tanışır. Yerin üstünde Kasabada, oyuncu oyunun hikayesini söylentilerle inşa eden Bilge, Falcı, Barmen ve Şifacı ile etkileşime girebilir.

Book of Demons Sistem Gereksinimleri

Windows için;
Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1, 10
 – İşlemci: 1.7 GHz Dual Core veya daha büyük
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: 512 MB DirectX 9.0c uyumlu grafik kartı
 – DirectX: Sürüm 9.0c
 – Depolama: 1 GB kullanılabilir alan
 – Ses Kartı: DirectX 9.0c uyumlu

Mac OS X için;
Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: OSX 10.12+
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: Open GL 3.3+ Compliant
 – Depolama: 1 GB kullanılabilir alan