Borderlands 3 Fragmanı Çıkış Tarihini Onayladı ve Yeni Karakterleri Gösterdi

Borderlands 3 Fragmanı Çıkış Tarihini Onayladı ve Yeni Karakterleri Gösterdi

Borderlands 3

Borderlands 3

Gearbox Software, bu hafta başlarında yapılan bir sızıntı ile belirtildiği gibi, Borderlands 3‘ün 13 Eylül 2019’da piyasaya sürüleceğini onayladı. Oyun PS4, Xbox One ve PC için mevcut olacak. Çıkış tarihi ile birlikte, Gearbox yeni bir fragman yayınladı, bu da oyunun PC’de yayınlanmasının Epic Games Store üzerinden dağıtılacağını doğruladı. Borderlands 3 daha sonra Nisan 2020’de ek PC dijital mağazalarına gelecek.

Fragman, Borderland 3’ün oynanışının bir gösterimidir ve ayrıca Vault Hunters oyuncularının yağma, efsanevi Vault’ları avladıkları ve fanatik Calypso Twins’i ele geçirdiklerinde kontrolü ele alacaklarını tanıtır. Bunların arasında Moze,  Amara, FL4K ve Zane vardır.

Moze, diğer oyuncuların monte edebileceği bir makine çağırabilir, Amara kavga etmek için ruhani kolları çağırabilir, FL4K canavarları kontrol edebilir ve Zane, düşmanların dikkatini dağıtmak, hasar vermek ve kaçmak için çok kullanışlıdır.

Bu arada, antagonist Calypso Twins, galaksinin ultimate gücüne sahip olmak amacıyla çeşitli haydut klanlarını birleştirmeye çalışır.

Önceki oyunların ağırlıklı olarak Pandora’daki tek ve geniş yerlere odaklanmasına rağmen, Borderlands 3 oyunculara ötesindeki yeni dünyalara seyahat etme fırsatı verecek. Gearbox, her birinin kendine özgü ortamlara ve düşmanlara sahip olacağına dair umut veriyor.

Oyun için tanıtılan bir diğer yeni özellik ise eşzamanlı senkronizasyondur ve bu da kooperatif oyununu her oyuncunun deneyimini ölçeklendirerek biraz daha arkadaşça olmasını sağlar.