Borderlands 3 Loot Sisteminde Büyük Değişikliğe Gidiyor

Borderlands 3 Loot Sisteminde Büyük Değişikliğe Gidiyor

Borderlands’ın en önemli özelliklerinden biri, yağmalamanın tüm oyuncular arasında paylaşılması, yani bir silah düşerse, sadece bir oyuncunun alacağı anlamına geliyor. Bu, özellikle oyunda çok fazla silah varken, sivil oynamıyorlarsa, birbirlerinden yağmalayan oyunculara yol açabilir. Bununla birlikte, Gearbox, Borderlands 3’teki loot çalışmalarında büyük değişiklikler yapıyor.

Resmi Borderlands 3’ün çıkış tarihini onaylayan en yeni fragmandan sonra, PlayStation Blogu’nda oyun hakkında daha fazla bilgi veren yeni bir gönderi yayınlandı. En büyük ayrıntılardan biri, yağma sisteminin biraz değişmesi ve oyuncuların oyundaki herkesle paylaşılmasının yerine kendi yağmalarını almalarına izin verilmesiydi. Bu, oyuncuların artık başka bir oyuncunun ganimetini çalmayacağı anlamına gelir. Bununla birlikte, eğer oyuncular geçmişte olduğu gibi ganimetle savaşmak isterlerse, oyunun ayarlarında eski Borderlands ganimet paylaşım sistemine geri dönebilirler.

 

Blog yazısı ayrıca, Borderlands 3’teki başlıca kötü adamlar olan Calypso ikizlerine biraz daha fazla fikir verdi. Görünüşe göre bu kötü ikizler, galaksinin en güçlü silahını ele geçirmeye çalışırken haydut klanlarını birleştirmek istiyorlar. Oyuncular, bu tehditkar ikizleri öldürmek için Vault Hunter’ın benzersiz yeteneklerinin yanı sıra oyunda bulabilecekleri tonlarca silah kullanmak zorunda kalacaklar. Her zaman olduğu gibi, Borderlands 3, mini volkanları fırlatanlar gibi bir çok benzersiz efsanevi silahlar ya da düşmanları kovalayan ve onları rezil edecek ayakları olan aldatıcı silahlara sahip olacak.

BORDERLAND 3’TE LOOT İÇİN DAHA FAZLA MÜCADELE. EĞER İSTERSEK BİZ KENDİMİZ KİŞİSEL LOOT STREAM’İMİZİ SEÇEBİLİRİZ. FAVORİLERİMDEN BİRİ BUGÜN DUYURDUĞUMUZ. SADECE KLASİK ŞEKİLDE OYNAMAK DA DAHİL.

– MATT COX (@FINDMATTCOX) NİSAN 3, 2019

Oyuncular Borderlands 3’ü ister solo ister tam kadro ile oynuyor olsun, kovalamak için bolca yağma olacak. Neyse ki, bu yararlı değişiklik sayesinde bu kez kooperatif oyuncuları için yağmalama daha bağışlayıcı olacak gibi görünüyor. Borderlands 2’nin hak ettiği özeti gerçekten yapmak için, Borderlands 3’te daha şaşırtıcı yaşam kalitesi değişiklikleri yaşanacak. Oyuncular, 1 Mayıs’taki oyun gösterme etkinliğinde biraz daha fazlasını öğrenebilirler.

Borderlands 3 PC, PS4 ve Xbox One için 13 Eylül’de geliyor.