Borderlands 3 PC Lansmanında Steam’de Olmayacak

Borderlands 3 PC Lansmanında Steam’de Olmayacak

Borderlands 3 Epic Games Store’da Çıkacak

Borderlands 3 Epic Games Store'da Çıkacak

Gearbox Software, Borderlands 3’ün 13 Eylül’den itibaren piyasaya sürüleceğini ve PC versiyonunun lansman sırasında Epic Games Store üzerinden dağıtılacağını açıkladı. Oyun, 2020 Nisan’ında ek mağazalarda olacak.

Borderlands 3, odağını Valve’ın Steam platformundan Epic‘in yeni çıkan dijital dağıtım servisine kaydırmaya devam eden sayısız oyunda sonuncu oldu. Bir açıklamada yayıncı 2K, bu kararın şirketin yeni dağıtım platformlarını benimseme çabalarına uygun olduğunu söyledi.

2K başkanı David Ismailer, “PC oyun topluluğu, Borderlands serisinin başarısının önemli bir parçası olmuştur ve dünya çapındaki popülerliğini tanıyan ve Borderlands 3’ü bu hızla genişleyen kitleye sunma taahhüdümüzü paylaşan Epic ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Misyonumuz, en ilgi çekici ve büyüleyici eğlence deneyimlerini sunmanın yanı sıra, Borderlands 3 için kitleyi büyütme çabamıza katkıda bulunacak yeni dağıtım platformlarını benimsemektir.” dedi.

Gearbox ayrıca PC versiyonunun donanım üreticisi AMD ile geliştirildiğini söyledi. Sonuç olarak, AMD Radeon grafik kartları ve ayrıca Ryzen CPU’ları için optimize edilmiştir.

Borderlands 3, 13 Eylül’den itibaren PS4 ve Xbox One’da da satışa sunulacak. Gearbox, patlayıcı oyunlarının bir kısmını gösteren ve ayrıca oyuncuların maceralarına katılacakları dört yeni Vault Hunter’a daha yakından bakmamızı sağlayan oyun için yeni bir fragman yayınladı. Gearbox kesinlikle serideki üçüncü oyunu için daha iddialı görünüyor ve buradan Borderlands 3’e gelen bazı yeni özellikleri okuyabilirsiniz.