Borderlands 3 Progress Grounds Adında Oyun Sonu İçeriği Alıyor

Borderlands 3 Progress Grounds Adında Oyun Sonu İçeriği Alıyor

Borderlands 3 Progress Grounds

Borderlands 3 Progress Grounds

Gamescom 2019‘daki Açılış Gecesi Canlı etkinliği sırasında Gearbox, Borderlands 3 için oyun sonu içeriğinin nasıl görüneceğini açıkladı. Bazı hayranların bir Borderlands oyunundan beklediği şey olmasına rağmen, daha önce bir ganimet avcısı oyununda hiç görülmemiş yepyeni bir içerik var.

Hayranlar büyük olasılıkla, düşman dalgalarını yenmek zorunda kaldıkları korkunç bir mod olan Circle of Slaughter’a aşinadır. Borderlands 3, Proving Grounds adı verilen yeni bir mod ekliyor. Proving Grounds’u etkinleştirmek için galaksiye dağılmış Eridian Writing’leri keşfetmeniz gerekir. Bu yazılar sizi zorlu tehditlere karşı koyan görevlere başlayabileceğiniz, üst düzey bir ganimetle ödüllendirileceğiniz belirli gezegenlerin koordinatlarını gösterecektir. Oyun sonu görevlerinde zorlanıyorsanız, yükünüzü yükseltmek için iyi bir yol gibi görünüyor.

Gearbox bir blog yazısında, “Proving Grounds, zamana karşı yarışıyor. Size baddies ile dolu üç alanda yolunuzu kapatıp 30 dakika veya daha kısa sürede bir boss’u dövdürüyor. Seçtiğiniz Deneme sürecini hızlı ve etkili bir şekilde tamamlarsanız daha iyi ödüller kazanacaksınız. Daha büyük ödüller için Proving Grounds’u ölmeden yenmek, belirli bir sürede tamamlamak veya bölgeyi dolaştıran zor bir Fallen Guardian’ı bulup ortadan kaldırmak gibi başarılar elde edebilirsiniz. Proving Grounds’un sonunda bekleyen sandık her zaman değerli yağma içerir, ancak en iyi ödülleri istiyorsanız gerçek ustalığı sergilemeniz gerekir.” diyor.

Son Borderlands 3 önizleme etkinliğinde, Eden-6 gezegenindeki bir şelalenin arkasında garip mor renkli semboller keşfedilmişti. Gearbox ne olduklarını söylemedi. Ancak bunlar Proving Grounds görevlerine başlamak için keşfetmeniz gereken Eridian Writing’ler olabilir.

Borderlands 3’ün 13 Eylül’de Xbox One, PS4 ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor.