Borderlands’ın Uyarlamasının İlk Fragmanında Kızıl Saçlı Kate Blanchett ve Ekibi

Borderlands’ın Uyarlamasının İlk Fragmanında Kızıl Saçlı Kate Blanchett ve Ekibi


Yıllar geçti, Borderlands filmi duyurulduğu günden bu yana, film hiçbir zaman çıkacak gibi görünmüyordu. Ancak nihayet, ilk duyduğumuzdan neredeyse on yıl sonra, Eli Roth’un Borderlands filminin fragmanı var.

Fragman bizi, her Borderlands hayranı tarafından tanınan temel konularla tanıştırıyor: Lilith (Kate Blanchett) ve Roland (Kevin Hart) gibi hazine avcıları grubu, efsanelere göre sonsuz zenginliklerin bulunduğu bir hazine bulmak için düşmanca bir Pandora’ya geliyor ve onları Jack Black’in seslendirdiği bir robot olan Claptrap yönlendiriyor. Oraya gittiklerinde, garip ve tehlikeli yaratıklarla dolu tuhaf bir gezegen keşfederler. Fragmanda, Jamie Lee Curtis ve Ariana Greenblatt gibi serinin diğer favori karakterlerini de görebilirsiniz.

Film resmi olarak oyunlarla bağlantılı değil, ancak seriden birçok karakter açıkça ödünç alınmıştır. Roland ve Lilith gibi karakterler, orijinal Borderlands’te ilk kez ortaya çıktı, ancak sık sık fragmanda görülen Tiny Tina yalnızca Borderlands 2’de ortaya çıktı.

Filmin çıkış tarihi 9 Ağustos olarak belirlendi.