Boxing Quest’teki “Caesar” Hikayesiyle Cyberpunk 2077’nin Anlatı Direktörü Gurur Duyuyor

Boxing Quest’teki “Caesar” Hikayesiyle Cyberpunk 2077’nin Anlatı Direktörü Gurur Duyuyor

Polonya stüdyosu CD Projekt RED tarafından geliştirilen birinci şahıs nişancı oyunu Cyberpunk 2077, oyunculara geleceğin pek de parlak olmayan devasa bir şehri keşfetme fırsatı sunuyor. Oyun sırasında çeşitli karakterlerle tanışmak mümkün, her biri unutulmaz bir hikayeye sahip. Anlatı yönetmeni Philipp Weber için özellikle unutulmaz olan hikaye okçu dövüşçüsü Caesar’a aitti. Geliştiriciler, hikayenin biraz kısa olduğunu kabul etse de, siberpunk dünyasındaki aile temasını göstermekten gurur duyuyor.

Ne yazık ki, Caesar Diego “Caesar” ve eşi Mikaela’nın yeterince ekran süresi yok. Weber’e göre, karakterlerin hikayesini daha fazla detay eklemek ve her birini daha iyi tanıtmak isterdi, ancak Cyberpunk 2077’nin geliştirme zorlukları buna izin vermedi. Geliştiricilere göre, “Blood and Bones” görevi için büyük bir bütçe ve kaynakları yoktu ve bu yüzden “Caesar”ın hikayesi anlatılamadı. Ancak yazarlar, her bir dövüşçüyü benzersiz ve unutulmaz yapmaya çalıştı ve “Caesar”ın ana özelliği aile hayatı oldu.

Caesar Diego ve Mikaela’nın belki ekran süresi kısa olabilir, ancak birkaç unutulmaz anla küçük bir aile hikayısını anlatabildiğimiz için gurur duyuyorum.

— geliştirici açıklaması.

Hatırlatmak gerekirse, CD Projekt RED daha önce Cyberpunk 2077’nin eklentisi Phantom Liberty’nin tüm kesitlerinin kesin süresini açıklamıştı. Ek içeriğin hikaye bölümlerinin süresi, çoğu uzun metrajlı filmden daha uzun.