Brie Larson Captain Marvel rolüne geri dönmeyebilir mi? Oyuncunun stüdyonun gelecek planlarıyla ilgili bilgisi yok

Brie Larson Captain Marvel rolüne geri dönmeyebilir mi? Oyuncunun stüdyonun gelecek planlarıyla ilgili bilgisi yok

“Marvel,” tüm MCU tarihinde en büyük mali başarısızlık haline geldi. Film, küresel gişede sadece 206.1 milyon dolar kazandı. Şimdi stüdyo, gelecekteki filmlerini ve dizilerini geliştirmeye odaklanarak onların kalitesini sağlamaya ve geçen yıl yaşanan durumu tekrarlamamaya karar verdi; Marvel’in “Guardians of the Galaxy 3” ve “Loki” dışındaki tüm sonraki filmleri hayranlar tarafından sert eleştirilere maruz kaldı. Bu, stüdyonun Captain Marvel karakterinden tamamen vazgeçebileceği anlamına mı geliyor? Bunun olasılığı düşük, ancak Brie Larson hala Marvel yönetiminden karakteriyle ilgili gelecekteki adımlar hakkında bilgi almadı.

SAG Ödülleri töreninde oyuncuya geleceği hakkında sorular soruldu. Carol Danvers’ı oynayan oyuncu sadece “bu konuda söyleyecek bir şeyim yok” dedi. Görünüşe göre, oyuncu, ne zaman rolüne geri döneceğini bilmiyor ve şu anda Captain Marvel’in üçüncü filmi planlanmıyor. Bu nedenle dönüşü, en erken “Avengers 5” de gerçekleşebilir. Şu anda stüdyo, film konseptini değiştirerek “Kang the Conqueror” planlarından vazgeçti.

Ayrıca, Larson’ın kahramanının kaderi hakkında bilgi sahibi olabileceği, ancak geçerli sözleşmeden dolayı bunu açıklayamayabileceği olasılığı da var. Geçmişte birçok oyuncu, o sırada seyircilere gitmemesi gereken önemli bilgiler yayınladı, bu nedenle oyuncunun bazı detayları gizlemiş olması muhtemeldir. Üstelik yanıtı kaçamak ve mümkün olan en kibar olduğu için bu da Marvel’ün en çok hoşuna giden şeydir.

Hatırlatmak gerekirse, “Marvel” premiyeri öncesinde Brie Larson’ın Captain Marvel rolünden vazgeçmek istediği bilgileri ortaya çıktı. Oyuncu, MCU’daki rolünden memnun değildi ve ona antipatik gözüken, hatta zaman zaman zehirleyici hayranların eleştirilerinden bıkmıştı. Bu olaydan sonra, Larson’ın sözleşmesinin sona ermesinden sonra MCU’dan ayrılacağı duyuruldu.