Brothers: A Tale of Two Sons’un Yeniden Yapımının Oyun Oynama Fragmanı Yayınlandı

Brothers: A Tale of Two Sons’un Yeniden Yapımının Oyun Oynama Fragmanı Yayınlandı

505 Games Yayıncılık ve Avantgarden Games geliştirici, Brothers: A Tale of Two Sons Remake’in yeni bir oynanış fragmanını yayınladı.

İki karakter olmasına rağmen, her ikisini de kontrol eden tek bir oyuncu var. Her bir kardeşin komutları ayrı ayrı analog joystickle’larla gerçekleştirilir. Bu, normal oyunlardan farklı bir koordinasyon gerektiriyor. Oyunun en dikkat çekici anlarından biri bu, ancak en büyük anı hikayesi, hiçbir kelime kullanmadan oldukça etkileyici ve dokunaklı bir finalle.

Kardeşlerin amacı, babalarının hastalığına çare aramak için bir yolculuğa çıkmaktır. Yolda farklı senaryolarla karşılaşıyorlar, mitolojik yaratıklarla karşılaşıyorlar ve birbirleriyle işbirliği yaparak farklı bulmacaları çözmeleri gerekiyor.

Geliştiricilere göre, remakede yeniden düzenlenmiş bir orkestral soundtrack olacak. Ayrıca, yeni sürümde yeni sırlar açığa çıkarılacak.

Hatırlatmak gerekirse, Brothers: A Tale of Two Sons Remake 28 Şubat’ta Steam, Epic Games ve GOG’da PC için, ayrıca PlayStation 5 ve Xbox Series X|S için piyasaya sürülecek.