Bu Borderlands Shift Kodu İle 5 Altın Anahtar Kazanın

Bu Borderlands Shift Kodu İle 5 Altın Anahtar Kazanın

Borderlands hayranları Borderlands 3 gameplay (oynanış) videosunda Gearbox’tan Borderlands: Game of the Year Edition için Shift Kodu beklemişlerdi. Ne yazık ki, Borderlands 3 oyun gösterme etkinliği sırasında yeni bir Borderlands remastered shift kodu yayınlanmadı, ancak şimdi Gearbox CEO’su Randy Pitchford yeni bir kod yayınlamak için Twitter’ı kullandı.

 

Eski Borderlands shift kodları gibi, bu yeni shift kodu da PC, PS4 ve Xbox One’daki oyunun tüm sürümleri için çalışıyor. Ayrıca geçmiş shift kodları gibi, bunlar da kullanıldıktan sonra oyunculara 5 altın anahtar verecektir. Bu altın anahtarlar, oyunun en değerli yağmalarından bazılarını alma şansı için Fyrestone’daki altın sandıkta kullanılabilir.

 

6 Mayıs Borderlands shift kodu aşağıdaki gibidir:

HFCJT-B6RRR-5BXKT-3BB3J-JCRH5

 

Twitter’daki bazı kişilerin bu en son shift kodunun onlar için çalışmadığından şikayet ettiğini belirtti. Gearbox, en son Borderlands shift kodunun neden işe yaramadığına dair bir açıklama yapmadı, ancak bir sorunun yaygın olduğu anlaşılıyor. Çoğu Borderlands: Game of the Year Sürümü Edition oyuncuları en yeni Borderlands shift kodunu girebilmeli ve 5 altın anahtarını sorunsuz kullanabilmelidir.

 

Tabii ki, ilk kez remastered Borderlands için bir shift kodu yayımlanmadı. Aslında, bu şimdiye kadar yayımlanan beşinci Borderlands shift kodudur. Diğer dört shift kodu aşağıda bulunabilir. Hepsi bu yazı sırasında hala çalışıyorlar ve ne zaman sona erecekleri belli değilken, ilgilenenlerin onları mümkün olan en kısa sürede kullanmaları tavsiye edilir. Bu kodların tümünün oyunculara Borderlands: Game of the Year Edition’da 5 altın anahtar vereceğini lütfen unutmayın.

 

8 Nisan Shift Kodu: WJCBB-5RRJK-9B3RJ-6XT3T-CBZBF

10 Nisan shift Kodu: SRCBJ-5KXFF-5T6K3-33BBB-WBF6H

19 Nisan shift Kodu: ZFCB3-6C66R-WJX5B-JBBBT-HRWBS

23 Nisan shift Kodu: 9XK3B-9W6R6-W3XCB-TJJ33-XFSJS

 

Gelecekte, yeni Borderlands shift kodlarıyla ilgilenenler, Randy Pitchford’un Twitter hesabına dikkat etmeli. Şimdiye kadar, Borderlands: Game of the Year Edition shift kodlarından biri hariç tümü burada ortaya çıktı, bu nedenle gelecek shift kodu yine muhtemelen ilk önce bu twitter hesabında sunulacaktır.