Bu Hafta Belki Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Belki Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto‘ları veya Steam’in Fallout 4‘leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Soul at Stake

Çıkış Tarihi: 26 Haziran
Geliştirici: Chongming Studio
Yayıncı: Chongming Studio

Soul at Stake, Dead by Daylight and Friday the 13th’nin damarında 1v4, asimetrik çok oyunculu bir korku oyunudur. Geçtiğimiz hafta Early Access’te başlatılan “oryantal temalı” bir ortam sunuyor. Her ikisi de çok para kazanmak için ruhlarını oynaması gereken dört oyuncuya sahip. Onları takip eden şeytanı kovmaya çalışırlar. Dört çeşit kumarbaz ve üç tür şeytan vardır. Her biri kendine özgü bir yeteneğe sahiptir. Bu arada, oyun şu anda üç harita ve altı öğeye sahiptir. Stüdyo 6-12 ay boyunca Erken Erişimde kalmayı planlıyor. Son versiyon daha fazla kumarbaz ve şeytan, günlük görevler, denge ayarları ve çok daha fazlasını vaat ediyor.

Soul at Stake İndir

2. Youropa

Çıkış Tarihi: 27 Haziran
Geliştirici: frecle ApS
Yayıncı: frecle ApS

Youropa marshmallow insanlarının oynadığı garip orantılı eğlenceli görünümlü bir 3D platformudur. Oyunda oynanabilen yaratığın ne olduğundan tam olarak emin değiliz. Bu yaratığın vantuz ayakları vardır, her yüzey üzerinde yürünebilir. Bu hem uygun hem de büyük ölçüde şaşırtmacadır, ancak heyecan verici bir şekilde kafa karıştırıcıdır. Buradaki bulmacalara oldukça büyük bir odak var, bu yüzden refleks odaklı bir platformer beklemeyin. Öyle olsa bile, sanat tarzı çekici ve kavram temiz. Bir seviye editörü de var.

Youropa İndir

3. Starlight Drifter

Çıkış Tarihi: 30 Haziran
Geliştirici: Dharker Studio
Yayıncı: Dharker Studio

Erken Erişim’den yeni çıkmış olan Starlight Drifter, hem görsel roman hem de açık dünya keşif unsurlarına sahip bir bilim kurgu RPG’sidir. Karakterinizi oluşturduktan sonra, uzayın etrafında dolaşacak, galaksiyi keşfedecek ve yol boyunca yeni ekip üyeleri arayacaksınız. Önemli olarak, bu mürettebat üyelerini romantizmden geçirebilirsiniz. Oyun doğrusal değildir ve “kendi zamanınızda keşfetmek için düzinelerce farklı olay ve hikaye” ve çoklu sonlar vardır.

Starlight Drifter İndir

4. Dream Alone

Çıkış Tarihi: 28 Haziran
Geliştirici: WarSaw Games
Yayıncı: Fat Dog Games

Dream Alone, hem twitch hem de puzzle öğelerini birleştiren bir korku temalı 2D platformudur. Bir çeşit salgın, oynanabilir karakterin köyüne uğrayarak Lady Death olarak bilinen efsanevi bir büyücüyü ziyaret etti. İsmine rağmen, yardım edebilmesi gerekiyordu. Görünüşe göre, Dream Alone’daki seviyelerin çoğunluğunun alternatif gerçeklik versiyonları var. Durum ne olursa olsun, bu haftanın en umut verici görünen platformudur. Hoş ve hikaye odaklı bir deneyime benziyor.

Dream Alone İndir

5. Ultimate Custom Night

Çıkış Tarihi: 28 Haziran
Geliştirici: Scott Cawthon
Yayıncı: Scott Cawthon

Muhtemelen bu oyunu Five Nights at Freddy’s serisine ait olduğundan duymuşsunuzdur. Ama yine de harika ve ücretsiz olduğu için tekrardan bahsetmeye değer. Klasik FNAF hayatta kalma korku deneyiminin bir hayranı iseniz, bu kendi oyunlarınızı oluşturmanızı sağlar. FNAF serisinde yer alan her karakterden birini seçebilir, seviyelere plonk edebilir, zorluklarını ayarlayabilir ve daha sonra korkmuş hissedebilirsiniz. FNAF’ye girmese bile, denemeye değer.

Ultimate Custom Night İndir