Bu Hafta Büyük Olasılıkla Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Büyük Olasılıkla Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam’de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam‘de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. EXAPUNKS

Çıkış Tarihi: 10 Ağustos
Geliştirici: Zachtronics

Zachtronics’i, Opus Magnum, Spacechem ve Infinifactory gibi bulmaca oyunlarının yaratıcısı olarak tanıyabilirsiniz. Aynı zamanda oyunları TIS-100 ve Shenzhen I/O’nun arkasındaki beyin ve EXAPUNKS bu damarlarında tematik olarak konuşuyor. Virüs yapmak zorunda kaldığınız bir hackersınız ve bankalardan otoyol tabelalarına kadar her şeyin güvenliğini açabilirsiniz çünkü ihtiyacınız olan ilacı almanın tek yolu bu. EXAPUNKS 1997’de kurgulandı. Bu yüzden büyük bir kavram olan seviyeler arasında Trash World News adlı bir dergi okuyarak hack yapmayı öğreniyorsunuz.

EXAPUNKS İndir

2. Jimmy and the Pulsating Mass

Çıkış Tarihi: 8 Ağustos
Geliştirici: Kasey Ozymy

Gerçeküstü JRPG Earthbound üzerinde büyüdü tüm oyun tasarımcıları bir nesil gibi görünüyor. Yume Nikki, Undertale ve şimdi Jimmy and the Pulsating Mass, etkisinin ağırlığını taşıyor. Anneniz tarafından bal arayışında geniş bir dünyaya gönderilecek bir çocuksunuz, böylece bir pasta yapabilir. Ama yol boyunca kendi yetenekleri ile çeşitli yaratıklara dönüşmek ve bazı gerçek sıradışı canavarlarla sıra tabanlı savaşlara girmek için hayal gücünüzü kullanacaksınız.

Jimmy and the Pulsating Mass İndir

3. Alter Army

Çıkış Tarihi: 7 Ağustos
Geliştirici: Vague Pixels

Hindistan’dan iki genç tarafından yapılan bir 2D aksiyon-platformcu oyunudur. Alter Army‘nin sarsan bir gitar müziği var ve kahramanlarından biri de bir gitarı silah olarak kullanıyor. Kötünün ağaçlarını gasp edecek ve ölmekte olan bir uygarlığı keşfedeceksiniz. Her biri, her yakaladığınızda yeni bir düşman topluluğu toplayan kristalleri kapma hizmetinde.

Alter Army İndir

4. LIBRARY

Çıkış Tarihi: 10 Ağustos
Geliştirici: Happy Snake

Kesin görsellerle küçük bir oyun olan LIBRARY, insanlara kitap atmakla ilgilidir. Renkli bir kütüphaneden arkadaş edinip, herkes çay ve krep gibi hoş gülümserken onlara kitap atıyorsunuz. Komik bir müziği var, bu da hepsini masum bir eğlence gibi gösteriyor. LIBRARY ayrıca Happy Snake’in önceki oyunu Morning Post gibidir. Morning Post’ta, kitap yerine zarflar vardı.

LIBRARY İndir

5. Circle Empires

Çıkış Tarihi: 9 Ağustos
Geliştirici: Luminous

Bir zamanlar Gamejolt’tan alabileceğiniz popüler bir demo, Circle Empires artık tam teşekküllü bir bağımsız oyun. Haritanın, bir şebekeye bağlı olan, dağın tepelerini temsil eden dairesel alanlardan oluştuğu bir RTS. Bazı işçileri tek bir daireden aşağıya indirir, kaynakları toplar ve bazı fantazi birlikleri yaparsınız. Sonra onları devralmak için bir sonraki dağlardan birine doğru yürürsünüz. Circle Empires, RTS formülünü alır ve atıştırılabilir hale getirir.

Circle Empires İndir