Bu Hafta Büyük Olasılıkla Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Büyük Olasılıkla Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Breathedge

Çıkış Tarihi: 13 Eylül
Geliştirici: RedRuins Softworks

Fark yaratan iki önemli noktaya sahip bir Erken Erişim hayatta kalma oyunu: Breathedge, uzayda kurgulanmıştır. Studio RedRuins Softworks tarafından “ironik bir uzay hayatta kalma macera oyunu” olarak tanımlanmıştır. Oyunda büyükbabasının küllerini “muazzam bir mekân huzuruna” götürmesi gereken sıradan bir insan olarak oynarsınız. Hayatta kalmanın çoğunun hem içerde hem de dışarıda oynandığı görülür. Uzay istasyonunu daha rahat bir hale getirmeye çalışacaksınız ve görünüşe göre bir çeşit uzay aracı inşa edebilirsiniz.

Breathedge İndir

2. Just One Line

Çıkış Tarihi: 13 Eylül
Geliştirici: JOL Studios

Geliştiricinin “metin-macera 2.0” olarak tanımladığı Just One Line, sonuç odaklı seçimler ve sürükleyici hikaye anlatımlarına odaklanan, liderlik merkezli bir fantezi RPG’sidir. Steam açıklaması, “Irklarını ve arkaplanlarını seçerek farklı maceraperestler yaratın ve çeşitli destansı görevlere katılın” diye açıklıyor. “Potansiyel” sonsuz oyunda ilerledikçe, yeni karakter arka planlarının ve ırklarının kilidini açacaksınız, ama en önemlisi, prosedüre dayalı olarak oluşturulan görevlerin sonsuz bir dizisine ayrıcalıklı olacaksınız. Erken Erişim’den yeni çıkmış ve şu ana kadar “çoğunlukla olumlu” eleştiriler alıyor.

Just One Line İndir

3. Old School Musical

Çıkış Tarihi: 13 Eylül
Geliştirici: La Moutarde

Bu, bir retro-oyun temalı bir ritim oyunudur. Yesteryear oyunlarına ağır borçlu senaryoları kazanmak için olağan refleks odaklı ritim oyun görevlerini yerine getireceksiniz. Yan kaydırıcılar, izometrik RPG’ler, 16 bit yarış oyunları ve daha fazlası dahil. Açıklamada, “Her notla, iki kahramanımızın görevinin başarısından siz sorumlusunuz. Kılıcını salla ve uzay aracınla Dubmood, Zabutom, Hello World, Yponeko ve Le Plancton’dan çılgın parçaların ritmine ateş et.” yazmakta.

Old School Musical İndir

4. VRobot: VR Giant Robot Destruction Simulator

Çıkış Tarihi: 13 Eylül
Geliştirici: Luden.io

İsim herşeyi söylüyor, şehirleri dev bir robot gibi parçalamakla ilgili bir VR oyunu. Binaları parçalayabilir, binaları fırlatabilir, arabaları parçalayabilir, arabaları fırlatabilir, uçakları yakalayabilir, uçakları fırlatabilirsiniz. Ayrıca kasırga da yapabilir ya da Transformer’s Sword ile her şeyi parçalamayı tercih edebilirsiniz. Bu karmaşa, sınırlı bir zaman diliminde bir puanı aşmak gibi tamamlamanız gereken zorluklarla birlikte süslenir. Ama gerçekten, görünüşte her şeyi parçalayan bir robotsunuz. Bunu yapmak için bir nedene ihtiyacınız yok.

VRobot İndir

5. Neonwall

Çıkış Tarihi: 14 Eylül
Geliştirici: Norain Games

Neonwall, Lemmings’in daha hızlı tempolu, daha neon tonlu bir hale getirilmesi gibidir. Amaç, bir top için yolu temizlemektir. Bunu yapmakda, yolunuzdaki engelleri hızla ortadan kaldırmak için iki renkli lazer kullanırsınız. Steam açıklamasında, “Lazerler blokları kırabilir, onları hareket ettirebilir ve en önemlisi neon topuyla rengi değiştirebilir. Neonwall’daki renk çok önemlidir.” diyor. Ayrıca Neonwall VR oyununu destekler.

Neonwall İndir