Bu Hafta Sonu Destiny 2: Forsaken’in Gambit Modu Ücretsiz

Bu Hafta Sonu Destiny 2: Forsaken’in Gambit Modu Ücretsiz

Destiny 2: Forsaken’in Gambit Modu Ücretsiz

Destiny 2: Forsaken'in Gambit Modu Ücretsiz

Destiny 2‘nin Forsaken genişlemesi, birkaç hafta önce çıktı ve Raid aktif. Ama bu Bungie’nin insanları oyunu oynamaya ikna ettiği anlamına gelmez. Bu hafta sonu 21-23 Eylül tarihleri arasında, Destiny 2’ye sahip olan herkes, Gambit modunu ücretsiz olarak denemek için bir şansa sahip olacak.

Gambit‘te, dört kişilik iki takım, düşmanların ayrı dalgaları ile karşı karşıya gelir. Düşen düşmanlar, haritanın ortasında bir bankaya toplayıp biriktirebileceğiniz “motes” i bırakır. Bir takım 75 motes’i bir kez yatırdığında, bir “primeval” patron ortaya çıkar. Patronunu öldüren ilk takım turu kazanır.

Bu, eğlenceli bir PvE yarışına yol açacaktır, ancak her bir Gambit eşleşmesinin heyecanını artıran birkaç ek kural uygulanır. Bir grup motes bir kerede bankacılık yapmak, rakip takımın mote bankasını geçici olarak ortadan kaldırırken, mini bir patron onun yerine gelir. Ayrıca, maç sırasında çeşitli noktalarda bir oyuncu açılacak ve bir oyuncunun rakiplerine saldırabilecekleri ve oyuncuları öldürebilecekleri ve ek kesintilere yol açabilecekleri bir oyuncu açılacaktır.