Bu Hafta Sonu For Honor Ücretsiz

Bu Hafta Sonu For Honor Ücretsiz

For Honor Ücretsiz

For Honor Ücretsiz

Bu hafta sonu Samuray askerleri, ortaçağ şövalyeleri ve iri tanrılar arasında tarihsel olarak yanlış bir savaş ile karşılaşabilirsiniz. Ubisoft’un oyunu For Honor önümüzdeki birkaç gün boyunca denemek ücretsizdir.

Bugünden 6 Mayıs Pazar gününe kadar aksiyon slasher oyunu, 18 karakterine, adanmış sunuculara ve PvP, PvE ve hikaye modlarına tam erişime sahip olmakta ücretsiz olacak. Ayrıca eğer oynadığınızı severseniz oyunu daha sonra % 67 indirimli fiyattan satın alabilirsiniz.

Umut verici bir başlangıçtan sonra, For Honor ağ sorunları, oyuncuları üzen kötü eşleştirmeler ve mikro ödemelerle ilgili sorunlar yaşadı. O zamandan beri bir dizi yeni mod ve bir Starter Sürümü için özel sunucular açıldı.

Eğer almaya karar verirseniz ve mevcut olanı biliyorsanız, For Honor’un Warrior Training Program‘ı da bu hafta sonu geri dönecek. Program ile ilgili bilgilendirme şu şekilde:

Katılmak için, geçerli bir oyun sahibi ve yeni gelen (oyuna sahip olmayan oyuncu), Ücretsiz Hafta Sonu’nda en az 5 eşleşmeyi seçer ve oynar. Gruplandırma, For Honor’un dünyasını ve teknikleri paylaşma fırsatını deneyimlemenin eşsiz bir yoludur. Oyuncular bu maçları tamamladıktan sonra, ikisi de yenilenmiş Şampiyon Statüsü 2 HAFTA kazanacaktır.

Şampiyon Statüsü, her maçtan sonra oyunculara çok daha fazla XP ve ganimet kazandırır ve 8,000 Çelik oyun içi değerine sahiptir.

Oyunu oynamak için gerekli donanıma sahip olup olmadığınıza For Honor Sistem Gereksinimleri konusundan göz atabilirsiniz. Oyunu Steam‘den indirip oynamaya başlayabilirsiniz.