Bu Hafta Sonu Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz Nasıl Oynanır?

Bu Hafta Sonu Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz Nasıl Oynanır?

Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz

Ghost Recon: Wildlands Ücretsiz

Bu hafta sonu oynamak için bir şey mi arıyorsunuz ve hiç para harcamak istemiyor musunuz? Ubisoft’un açık dünya aksiyon oyunu Ghost Recon: Wildlands bu hafta sonu PS4, Xbox One ve PC’de ücretsiz olacak, ancak sadece sınırlı bir süre için.

20-23 Eylül tarihleri arasında Ubisoft, PvP ve PvE görevlerinin bir kısmının yanı sıra tüm oyunları herkes için ücretsiz olarak tüm platformlarda sunacak. Muhtemelen, ücretsiz haftasonu boyunca yaptığınız ilerlemenin, onu almaya karar verdiğinizde, tam oyuna doğrudan etki etmesi bekleniyor.

Ve eğer oyunu satın almak istiyorsanız Ubisoft, oyunun iki yeni versiyonunu duyurdu; bunlar arasında Year 2 Gold Edition (80 $) ve Ultimate Edition (120 $) bulunuyor. Ultimate Edition, Narco Road ve Fallen Ghosts genişlemeleri ile gelen Year 1 sezon geçişini sunuyor. Aynı zamanda Year 2 sezonu geçişinin yanı sıra çeşitli oyun içi ekstralar içerir.

Bu arada Year 2 Gold Edition, temel oyun ve Year 2 sezonuyla geliyor. Diğer yandan Wildlands, bu hafta yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme 16, oyuncuların aradıkları maç için belirli bir “ruh halini” seçmelerine olanak tanıyan yeni bir “ruh hali” matchmaking sistemi ekledi. Güncelleme ayrıca diğer yaşam güncellemeleri ve özelliklerini de ekler.