Euro Truck Simulator 2’nin 1.50 güncellemesinde, güncellenmiş Scandinavia DLC’sinde Scania demonstrasyon merkezi yer alacak.

Euro Truck Simulator 2’nin 1.50 güncellemesinde, güncellenmiş Scandinavia DLC’sinde Scania demonstrasyon merkezi yer alacak.

1.50 güncellemesini sizlere sunmaya hala çalışırken, bu güncelleme ile neyin geleceğine bir bakalım! Scania ile işbirliği yaparak, Euro Truck Simulator 2 dünyasında özel bir şey ortaya çıkacak: Södertälje, İsveç’teki ünlü Scania tanıtım merkezi.

Bu merkez 1995 yılında kuruldu ve gerçek hayatta birçok amaç için kullanılıyor. Scania, burada kamyonlarını ve otobüslerini sergilemek için kullanıyor. Her yıl merkez, üniversitelerden mühendislere kadar 14 bin ziyaretçi ağırlıyor ve B sınıfı ehliyetli sürücülerin Scania araçlarını denemesine olanak sağlıyor.

Üç farklı türde arazi var – üç kilometre asfalt yollar, iki kilometre tarla yolları ve üç kilometre stabilize yollar. Şimdi Euro Truck Simulator 2’de bu detaylı test pistinde kamyonunuzu farklı koşullarda ve zorlu arazide deneyebileceksiniz!

Ve sadece dostane bir hatırlatma – çünkü tanıtım merkezi İsveç’te bulunuyor, onu ziyaret etmek için Scandinavia ek paketine sahip olmanız gerekiyor.

Bu oyun pisti, gerçek dünyadaki orijinalinin 1:1 ölçeğinde kesin bir kopyasıdır. Bu konumda her ayrıntıyı tam olarak yeniden üretme açısından Scania ile gurur duyuyoruz.

Tanıtım merkezini ziyaret etmek istiyor musunuz? Scania tanıtım merkezini arayan sürücülerin muhtemelen biraz zaman ve çaba harcamaları gerekecek, çünkü bu dünya haritasında görünmeyen bir içerik daha. Södertälje şehrini ve çevresini keşfetmenizi öneririz. Ödül olarak, Scania Tanıtım Merkezi’ne giden yolu bulabilirsiniz!

Scania tanıtım merkezinin sunabileceği her şeyle tanışmanızı heyecanla bekliyoruz. Scania ve Tanıtım Merkezi’nden büyük destek gördüğümüz için Euro Truck Simulator 2’de bu özel yapıyı hayata geçirme konusunda topluluğumuz #herzamaneniyi’yi keyiflendirmek için çok mutluyuz. Takımlarımız bu bölgenin görünümünü yeniden oluşturmak için çalıştılar ve umarız siz de keşfetmekten keyif alırsınız!

Bu binanın gerçek dünyadaki görünümünü görmek mi istiyorsunuz? Geçen yıl Scania tanıtım merkezini ziyaret ettiğimiz SCS On The Road bölümümüzü inceleyerek, bizi neyin beklediğine dair başka bir fikir edinin.