Bu Hafta Sonu Pokemon Go’da İki Efsanevi Dönüyor

Bu Hafta Sonu Pokemon Go’da İki Efsanevi Dönüyor

Pokemon Go, Lugia ve Ho-Oh

Pokemon Go, Lugia ve Ho-Oh

İki Efsanevi Pokemon, Pokemon Go’ya çok sınırlı bir süre için geri dönüyor. Niantic, Pokemon Gold ve Silver versiyonlarının kapak canavarları Ho-Oh ve Lugia‘yı özel bir Raid hafta sonu etkinliğinin bir parçası olarak mobil oyuna geri getiriyor. Bu etkinlik 14 Aralık Cuma günü başlıyor.

Hafta sonu boyunca, oyuncular iki Johto Efsanevi ile bir kez daha Gyms’de Raid Battles olarak karşılaşacaklar. Dahası Niantic, iki Pokemon‘un Shiny türevlerinin de ortaya çıkma şansına sahip olacağınızı söylüyor. Efsaneviler, 17 Aralık Pazartesi gününe kadar açık olacak.

Ho-Oh ve Lugia, Pokemon Go‘da tekrar ortaya çıkan tek Efsaneviler değil. Aralık ayında yapılan Field Research’ün bir parçası olarak, oyuncular Articuno, Zapdos, Moltres, Raikou, Entei veya Suicune’u yakalama şansına sahip oluyorlar. Bu ay bir Research Breakthrough gerçekleştirdiklerinde, bahsedilen altı Efsaneviden biri ile karşılaşma fırsatıyla ödüllendirilecekler.

Bu arada, Pokemon Go’nun en son 4. Nesil Efsanevisi Cresselia, yakında oyundan ayrılacak. Efsanevi Psişik Pokemon, sadece 18 Aralık’a kadar Raid Battles’ta görünecek ve henüz yakalamadıysanız, yakalamak için son fırsatınız olacak.

Niantic, kısa bir süre önce Pokemon Go için yeni bir güncelleme yaptı ve yeni duyurduğu PvP Trainer Battle sistemini oyuna tanıttı. Şimdi, en az 10. seviyeye ulaşmış olan tüm Pokemon Go kullanıcıları, diğer oyunculara üç-üçe Pokemon savaşında doğrudan meydan okuyabilir.