Bu Hafta Sonu PS4 için Destiny 2 Ücretsiz

Bu Hafta Sonu PS4 için Destiny 2 Ücretsiz

Destiny 2 Ücretsiz

Destiny 2 Ücretsiz

Bir PS4’ünüz varsa ve uzaylılara ateş etme havasındaysanız, şanslısınız: Bu haftasonu PS4 ve PS Plus hesabı olan herkes için Destiny 2 ücretsizdir. Tek yapmanız gereken bu ücretsiz demoyu indirmek. Oyunu 29 Haziran – 2 Temmuz tarihleri arasında bir kuruş harcamadan oynayabilirsiniz.

Demo, tam kampanya, tüm oyun modları ve temel oyunda mevcut olan her türlü donanım ile birlikte gelir. Curse of Osiris ya da Warmind açılımları yok, ama bu beklenen bir şey. Ücretsiz deneme sürümünü oynadıktan sonra Destiny 2‘yi satın alırsanız, tüm ilerlemeniz taşınacaktır. Ayrıca Sony, oyunun sınırlı bir süre için yarı fiyatına satışa sunulacağını söyledi.

Ücretsiz deneme, 29 Haziran ile 2 Temmuz arasında geçerli olacaktır.

Oyun; gerçek Destiny modasında, eğer bir kez bir şey yaparsanız, muhtemelen daha çok kez yapmaya devam edersiniz. Destiny 2 ile olan fark, mevcut olanın çeşitliliği ve erişilebilirliğidir, ki bu da öğütme ile ilgili hayal kırıklığının çok üzerinde azalır. Seviyeyi düzleştirdikten sonra bile, günlük ve haftalık zorluklarla başa çıkmaktan, arkadaşlarla takılmaktan daha fazlasını yapabilirsiniz. İlk oyundan çok daha güçlü bir temeli vardır.