Oyun Günceleri, Star Wars Outlaws hakkında yeni bilgileri paylaştı

Oyun Günceleri, Star Wars Outlaws hakkında yeni bilgileri paylaştı

Yıldız Savaşları dünyasına yeni bir perspektiften dalacağınız bir macera oyunu. Cesur ve zeki maceracı Kay Vess’i kontrol edeceksiniz, galakside maceraya ve paraya aç olan bir karakter. Yanınızda ise sadık dostunuz ve yardımcınız Nix olacak.

Oyunun olayları Yıldız Savaşları filmlerinin beşinci ve altıncı bölümleri arasında geçiyor. Hem tanıdık hem de yeni gezegenlere ziyaret edeceksiniz. Bu yolculuk sırasında çöl manzaralarından kalabalık şehirlere kadar çeşitli yerleri keşfedecek, ilginç mekanlar ve karakterler bulacaksınız. Gezegenler arasında yürüyerek veya yüksek hızlı özel bir araç olan podda seyahat edebileceksiniz.

Ayrıca kendi uzay geminiz Trailblazer ile uçabileceksiniz. Bu gemiyle gezegenler arasında seyahat edecek ve uzay savaşlarına katılacaksınız. Galakside hızlı seyahat etmek için hiperuzayı kullanma imkanınız olacak.

Hayatınızdaki en iddialı soygunu gerçekleştirmek amacındasınız. Bunun için İmparatorluğa, sendikalara ve kelle avcılarına karşı koymalı, geçmişinizin sırlarını açığa çıkarmalısınız. Ana ve yan görevleri yerine getirmeniz gerekecek. Bu görevler sırasında Kay’ın ve dostlarının kaderini etkileyebilecek seçimler yapmanız gerekecek. Görevleriniz arasında yasak bölgelere sızmak ve değerli eşyaları çalmak da olacak.

Savaş sırasında blaster silahınızı kullanabilecek ve farklı ateş modlarına sahip olacaksınız. Düşmanlarla doğrudan karşılaşmadan kaçınmak için gizlilik taktiklerine başvurabilirsiniz. Bu konuda size Nix yardımcı olacak, düşmanları oyalayabilir veya başka şekillerde size yardımcı olabilir.