Bu Hafta Sonu Rainbow Six Siege’i Ücretsiz Oynayın

Bu Hafta Sonu Rainbow Six Siege’i Ücretsiz Oynayın

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Rainbow Six Siege Ücretsiz

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege‘i satın almayan herkes için iyi bir haber var; oyunu PC, PS4 ve Xbox One’da bu haftasonu oynamak ücretsizdir. 17 – 20 Mayıs tarihleri arasında, bugüne kadar yayınlanan tüm harita, mod ve operatörlerle tüm oyuna erişebilirsiniz.

PS4’te oynamak için PlayStation Store’a gidin, Rainbow Six Siege ürün sayfasını bulun ve indirin. Şuan indirmek için kullanılabilir, ancak oynamak için 17 Mayıs’ı beklemek zorundasınız. Yalnız katılmak için bir PlayStation Plus üyeliğine ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

Xbox One’da oynamak için, ücretsiz hafta sonu yayınlandığında Xbox Mağazası’ndaki Rainbow Six Siege ürün sayfasını ziyaret edin. Daha sonra, bir Xbox Live Gold aboneliği olmadan bile tüm hafta sonu indirip oynayabilirsiniz.

PC’de oynamak için Uplay PC Launcher’a ihtiyacınız olacak. Başlatıcıyı açın, oyunu orada bulun ve indirin. Şimdi mevcut, ama oynamak için 17 Mayıs’ı bekleyeceksiniz.

Uplay PC Launcher’ı buradan indirebilirsiniz. Rainbow Six Siege’i indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Rainbow Six Siege İndir

Ücretsiz oyun hafta sonu boyunca yaptığınız herhangi bir gelişme, eğer oyunu satın almaya karar verirseniz tam oyuna geçecektir. 17 – 28 Mayıs arasında, oyunu Xbox Mağazası ve PlayStation Store’da yarı fiyatına alabilirsiniz. PC’de, 17 – 21 Mayıs arasında 10 dolardan alabilirsiniz.