Bu Hafta Sonu Xbox One’da Borderlands: The Handsome Collection, WWE 2K19 ve Dead by Daylight: Special Edition Ücretsiz

Bu Hafta Sonu Xbox One’da Borderlands: The Handsome Collection, WWE 2K19 ve Dead by Daylight: Special Edition Ücretsiz

Ücretsiz Xbox One Oyunları

Ücretsiz Xbox One Oyunları

Ücretsiz aylık oyunların yanı sıra, Xbox Live Gold üyesi olmanın bir başka adı da, belirli oyunların belirli bir hafta sonu boyunca ücretsiz oynamasını sağlayan Ücretsiz Oyun Günleri’ne erişebilmektir. Bugünden itibaren üç oyun ücretsiz oynanabilir: Borderlands: The Handsome Collection, WWE 2K19 ve Dead by Daylight: Special Edition.

Borderlands 2 ve Borderlands: The Pre-Sequel dahil Borderlands: The Handsome Collection‘ı oynamak için mükemmel bir zamanlama, Xbox One X, PS4 Pro ve PC’deki grafikleri büyük ölçüde artıran ücretsiz Ultra HD doku paketleri aldı. Artı, Borderlands 3 nihayet onaylanmış bir çıkış tarihine sahip ve şimdi ön sipariş vermek için uygun durumda.

Steam hesabınız varsa, bu hafta sonu PC’de Borderlands: The Handsome Collection oyununu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Her oyunun bireysel mağaza sayfasına gitmeniz gerekir; burada hiçbir ücret ödemeden oynayabilirsiniz.

Diğer oyun WWE oyun serisinde 20. oyun olan WWE 2K19. WWE 2K19, hikaye odaklı MyCareer modu da dahil olmak üzere yeni içerik ve oyun modları bolluğu için küçük yaşam kalitesi iyileştirmeleri sunar.

Son olarak, dört oyuncuya (“Kurtulanlar”) ürkütücü bir ortamda diğer bir oyuncuya (“Katil”) karşı çok oyunculu bir korku oyunu olan Dead By Daylight‘ın özel sürümünü deneyebilirsiniz. Hayatta kalanlar, katil onları bulmadan önce kaçmak için beş jeneratörü tamir etmekle görevlendirilir.

Üç oyun da 8 Nisan Pazartesi’ye kadar ücretsiz oynanabilir. Oyunları konsolunuza indirmek için, Xbox One panelinizdeki Gold üye alanına gidin. Oyunları beğenirseniz, bu hafta sonu indirimli olarak satın alabilir ve ilerlemeniz boyunca oynamaya devam edebilirsiniz.