Bu Hafta Sonu Xbox One’da Ücretsiz Multiplayer Oyunlar Oynayın

Bu Hafta Sonu Xbox One’da Ücretsiz Multiplayer Oyunlar Oynayın

Xbox One’da Ücretsiz Multiplayer Oyunlar

Xbox One'da Ücretsiz Multiplayer Oyunlar

Microsoft, bu hafta sonu Xbox One‘da Herkes İçin Ücretsiz Oyun Günleri olacağını duyurdu. Böylece bir Xbox Live Gold üyeliğiniz olsun veya olmasın, istediğiniz oyunda arkadaşlarınızla çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz.

Herkes İçin Ücretsiz Oyun Günleri 31 Ocak’ta başlıyor ve 3 Şubat’a kadar devam ediyor. Microsoft’un etkinlik reklamı Fortnite’a yoğun bir şekilde dayanıyor, ancak sahip olduğunuz herhangi bir oyunu oynayabileceksiniz. Bunun anlamı, PlayerUnknown’s Battlegrounds gibi başka bir battle royale oyununa ya da Titanfall 2 veya Dark Souls III gibi başka bir şeyi oynayıp oynamamak size kalmış.

Fortnite’a girerseniz, Switch ve PS4 dahil diğer sistemlerde arkadaşlarınızla çapraz oynayabilirsiniz. Oyun şu anda Showtime afişlerini izlemek için oyun içi bir mücadeleyle DJ Marshmello temalı bir mini etkinlik yaşıyor. 1 Şubat’ta, Herkes İçin Ücretsiz Oyun Günleri etkinliğinde tam zamanında iki zorluk daha yaşanması bekleniyor.

Ayrıca BioWare’in yaklaşan çok oyunculu odaklı üçüncü şahıs nişancı oyunu Anthem 1-3 Şubat’ta ücretsiz bir demo yapıyor, yani bir Xbox One’ınız varsa, Gold üyeliği satın almak zorunda kalmadan oynayabileceksiniz. Ayrıntılara buradan bakabilirsiniz.