Bu Haftaki Yeni Fantastik 5 Android Uygulama

Bu Haftaki Yeni Fantastik 5 Android Uygulama

En Yeni Ücretsiz Android Uygulamalar

En Yeni Ücretsiz Android Uygulamalar

Akıllı telefonlarımız uygulamalar olmadan çok sönük olurdu. Her zaman Play Store‘da hayatınızı değiştirme potansiyeline sahip yeni içerikler var, bu yüzden sizin için en iyi yeni ve güncellenmiş uygulamaları derlemeye çalıştık. Bu hafta listede, ev tasarımı, evcil hayvan bakımı, uyku, oyun ve fotoğraf slayt gösterileriyle ilgili yardımcı olacak uygulamalar var. İşte en yeni ücretsiz Android uygulamalar listesi.

1. Homestyler Interior Design & Decorating Ideas

1. Homestyler Interior Design & Decorating Ideas

Çevrimiçi mobilya satın almak sinir bozucu olabilir, bir resimde iyi görünen şey gerçekte mükemmel olmayabilir. Yatırım yapmadan önce, Homestyler, satın aldığınız ürünün evinizde nasıl göründüğünü görselleştirmenize yardımcı oluyor.

Homestyler’ı kullanmak için, gerçek markalardan renklerle, süslemelerle ve mobilyalarla deneyebileceğiniz sanal bir montaj odası oluşturmak için alanınızın bir fotoğrafını çekmeniz yeterlidir. Uygulama ayrıca size ilham vermek için iç tasarım projeleri ve trendleri sunar.

Homestyler Interior Design & Decorating Ideas İndir

2. Pet’s Diary (Bir evcil hayvan günlüğü)

2. Pet's Diary (Bir evcil hayvan günlüğü)

Evcil hayvanlarımızı seviyoruz ve onlar da bizi seviyor. Ama biz onların kendilerinden de sorumlu olduğumuzu ve bunun zorlu bir yaşam tarzımıza birden çok hayvanla ilgilenmeye uygun olmamız durumunda bir meydan okuma olabileceğini unutmamalıyız.

Bu uygulama ile, evcil hayvanınızın aktivitelerini size hatırlatmak için bildirim alacak şekilde planlayabilir ve bir şeyler saklayabilirsiniz. Ayrıca veteriner veya evcil hayvanlara bilgi sunmak için gerçekten kullanışlı bir yoldur.

Bir evcil hayvan günlüğü İndir

3. Steam Link

3. Steam Link

Büyük ölçüde popüler video oyunu dağıtım platformu Steam, Steam Link ışık saçan servisini mobil cihazlara taşıdı. Artık oyun bilgisayarınızdaki Steam kütüphanesindeki oyunları aynı Wi-Fi ağındaki bir mobil cihaza aktarabilirsiniz.

Her ne kadar hala ana PC’nize çok yakın olmanız gerekse de Steam Link, favori oyunlarınızın mobil versiyonunu yapan oyun geliştiricilerine güvenmek zorunda kalmadan, mobil cihazınızdan koltukta veya yatağınızda veya evin neresinde olursa olsun en sevdiğiniz oyunların keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca Steam uyumlu kontrolörler ve Android TV ile çalışır.

Steam Link İndir

4. Relax Melodies: Sleep Sounds

4. Relax Melodies: Sleep Sounds

Geceleri savrulup dönüyorsanız, kötü bir gece uykusunun bazen haftanızı nasıl mahvedeceğini bilirsiniz. Neyse ki, bu yardımcı olacak bazı kullanışlı uygulamalar ve popüler Relax Melodies dinlenme deneyiminizi daha da geliştirmek için güncellendi.

Beyaz gürültü, ortam yapısı, akan su ve arabuluculuk müziği gibi çeşitli seçeneklerle, huzursuzluğunuzu rahatlatabilecek Relax Melodies’den bir şeyler bulmanız muhtemeldir.

Relax Melodies: Sleep Sounds İndir

5. MoShow Slideshow movie maker

Profillerini öne çıkarmanın yeni bir yolunu arayan sosyal medya bağımlıları için ideal olan MoShow, fotoğrafları eğlenceli slayt gösterisi videolarına dönüştürüyor. Selfies, geziler veya diğer projeler etrafında ilginç hikayeler oluşturmak için mükemmel.

MoShow hızlıdır ve çok fazla güçlük çekmeden aradığınız doğru etkiyi elde etmek için bir ton stil ve seçenek ile birlikte gelir. Videolarınızın gerçekten öne çıkmasını sağlamak için farklı döngüler, geçişler ve efektler için ayarlarla oynayın.

MoShow Slideshow movie maker İndir

Bonus. Dragon Ball Legends

Çok beklenen Dragon Ball Legends, Play Store’a bu hafta başında geldi ve şimdiden bir hit oldu. Güzel bir kaygan tasarıma ve AI ya da diğer oyunculara karşı aksiyon dolu beat-’em-up oyununa sahip olan Dragon Ball Legends, oyuncuların bu hafta deneyecekleri en iyi şey olabilir.

Kart oyunu ve dövüş oyunu arasında bir karışım olan Dragon Ball Legends, manga efsanesi Akira Toriyama tarafından tasarlanan yepyeni bir karaktere sahiptir.

Dragon Ball Legends İndir