Pokemon Sun ve Moon Oyuncuları Yakında Ash’in Pikachu’sunu Alabilirler

Pokemon Sun ve Moon Oyuncuları Yakında Ash’in Pikachu’sunu Alabilirler

Pokemon Sun ve Moon oyuncuları yakında koleksiyonlarına başka bir ücretsiz Pokemon ekleyebilirler. Serinin yaklaşan 20. yıl dönümü Pokemon filmini anmak için Nintendo, anime dizisi boyunca her biri Ash‘in farklı keplerini giymiş altı Pikachu dağıtacak. 

19 Eylül’den itibaren, Nintendo, oyuncuların yukarıda adı geçen Pikachu’dan birine sahip olmasına izin veren Pokemon.com aracılığıyla özel bir kod yayınlayacak. Her biri sadece bir hafta kullanılabilir olacak ve farklı bir şapka giymekle birlikte, anime bu noktada kullandığı saldırıları yansıtan biraz farklı bir hareket setine sahip olacak. Bununla birlikte, oyuncular sadece Pikachu’dan birinin kodunu kullanabilecek, bu nedenle dikkatli seçmeniz gerekecek. 

Aşağıdaki dağıtım zamanlamanını (ve bu sezonun dayandığı ilgili oyunları) bulabilirsiniz. 

 * 19-25 Eylül: Orijinal şapka
 * 26 Eylül-2 Ekim: Hoenn şapka (Ruby/Sapphire)
 * 3-9 Ekim: Sinnoh şapkası (Diamond/Pearl)
 * 10-16 Ekim: Unover bırak (Black/White)
 * 17-23 Ekim: Kalos şapka (X/Y)
 * 24-30 Ekim: Alola şapka (Sun/Moo)

Ash ve Pikachu

Ash ve Pikachu

Pokemon the Movie: I Choose You (Pokemon Filmi: Seni Seçtim)gösterisine katılanlar, yaklaşan Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon sürümleri için özel bir QR kodu yanı sıra Ash’in Pikachu TCG kartına da bonus kazanacaklar. Oyuncular, filmde yer alan şapkaları takımlarına takmış bir Pikachu eklemek için bu kodu kullanabilirler. 

Pokemon the Movie: I Choose You, 5-6 Kasım tarihleri arasında çok sınırlı uluslararası bir gösteri sergileyecek. Katılmak isteyenler, en yakın mekanları bulabilir ve Fathom Events aracılığıyla bilet satın alabilir. Pokemon Ultra Sun ve Ultra Moon, 3DS için filmin gösterim çalışmasından kısa bir süre sonra 17 Kasım’da piyasaya sürülecek.