Bu Haftanın En İyi 5 Android Oyunu

Bu Haftanın En İyi 5 Android Oyunu

En İyi 5 Android Oyun

En İyi 5 Android Oyun

Bazen çok fazla oyunun eklendiği android mağzasında hangilerinin iyi olduğunu seçmek zor olabilir. Bizler sürekli yenilerinin yüklendiği oyunlar arasından iyi olanları seçmeye çalıştık. Genellikle gözden kaçanlar veya en yeni olanlar üzerinde durduk. Bu haftanın en iyi Android oyunlar listemizi inceleyebilirsiniz.

1. Beat Street

1. Beat Street

Beat Street, 90’lı yılların arcade oyunlarından çok görünen yan kaydırmalı bir dövüş oyunu. Kötü çete üyeleri sokakları terörize ediyorlar. Onları savuşturmak ve Toko Şehri’nin kahramanı olmak senin işin. Tek dokunuş kumandaların kullanımı kolaydır ve eğlenceledir.

Beat Street İndir

2. Shnips

2. Shnips

Shnips, çipi diğer ikisi arasında geçebilmek için fiske vurmaya çalıştığınız basit ve bağımlılık yaratan bir oyundur. Tek seferde 2 çip kullanmanıza izin verilir, bu da görevi daha zor hale getirebilir. Yardım almak için çipleri duvarlardan sıçratabilirsin.

Shnips İndir

3. Tower Fortress

3. Tower Fortress

Bu, yükselen bir platform oyunudur. Engeller ve düşmanlarla dolu gizemli bir kulenin içine koyulursun. Seviyeler rastgele seçilir, böylece oynarken her zaman biraz farklıdır. Kilit yeteneklerinizi geliştirip kulenin daha da yukarısına çıkabileceksiniz.

Tower Fortress İndir

4. Falling Ballz

4. Falling Ballz

Bu oyunun amacı numaralı daireleri ve şekillerinizi toplarınla kırmaktır. Her şeklin, kaybolmadan önce kaç kez vurulması gerektiği anlamına gelen bir sayı vardır. Herhangi bir şeklin sizi geçmesine izin veremezsiniz yoksa oyun biter.

Falling Ballz İndir

5. Infinity Loop: ENERGY

5. Infinity Loop: ENERGY

Bu bulmaca, ampullerin, tellerin ve yıldırım cıvatalarının aydınlatma devrelerini tamamlayarak beyninize meydan okuyacak ve yaratıcılığınızı teşvik edecek bir bağlantı oyunudur. Tek yapmanız gereken, onları döndürmek ve devreleri bağlamak için tellere dokunmaktır.

Infinity Loop ENERGY İndir