Bu Haftanın PS4, PS3 ve Vita Fırsatları Açıklandı

Bu Haftanın PS4, PS3 ve Vita Fırsatları Açıklandı

Bu haftaki tekliflerin en dikkat çeken oyunu Mass Effect: Andromeda. Deluxe Edition, bu hafta 35 dolar ödüyorsa da PS4 kullanıcıları standart sürümü 30 Dolar karşılığında satın alabilirler. BioWare ayrıca, oyuncuları bilim kurgu RPG için 10 saate kadar oynatmasına izin veren sınırlı bir süreliğine ücretsiz deneme sunmakta ve bu yüzden şimdiden denemek ve bir indirim yakalamak için iyi bir fırsat olacaktır. Deneme, Xbox One ve PC oynatıcılar tarafından da kullanılabilir.

NetherRealm’in eleştirmenlerce beğenilen savaşçı oyunu Injustice 2 de sınırlı bir süre için satışa sunuluyor. Bugün başlayarak, oyuncular standart ($48), Deluxe ($60) ve Ultimate Edition ($70) üzerinde indirimler alabilirler. Bu fiyatlar sadece bu hafta sonu sunuluyor ve 17 Temmuz’da saat 8:00’den 11:00 arasında sona erecek. 

PS4’teki oyuncuların seçiminde başka seçenekler de var. Oyuncuların hala 10 dolarlık Rocket League’i alma şansı var ve oyunun ikinci yıl dönümünü anmak için bir dizi DLC paketi satılıyor. Birinci şahıs nişancı oyunu Killing Floor 2 de bu hafta $20 karşılığında satılıyor. 3D Heart&Slash ise 6,79 dolara satıldı.