Bu Minecraft Modu, Karmaşık Yapıların Oluşturulmasını Kolaylaştıyor

Bu Minecraft Modu, Karmaşık Yapıların Oluşturulmasını Kolaylaştıyor

Minecraft’da Kolay Yapılar Yapma Modu – Effortless Building

Minecraft'da Kolay Yapılar Yapma Modu - Effortless Building

Minecraft‘ta herhangi bir şey inşa etmek yoğun bir iştir ve oyunun size oynanabilirliği sunduğu az aletle sinir bozucudur. Neyse ki modder Requios, bazı inanılmaz kullanışlı araçlarla birlikte gelen Effortless Building moduyla günü kurtarmak için buradadır. Böylece binaları birer birer blok olarak monte etmeniz gerekmez.

Effortless Building kullanarak, oyuncular blokları yerleştirme işlemini otomatikleştirerek binayı hızlandırmak için seçeneklerle dolu özel bir menü ekranına erişebilir. En basit alet, aynalı pozisyonlarda aynı anda birden fazla blok yerleştirmenize izin veren aynalamadır. Bunu açıklamak biraz karışık ama modun çalışıp çalışmadığını görmek için videoyu izleyin. Temel olarak, eğer simetrik bir yapı inşa ediyorsanız (bir ev gibi), yansıtma evin sadece bir kadranını manuel olarak inşa etmenizi gerektirir, gerisi otomatik olarak doldurulur. Çok kullanışlı.

Diğer çekirdek özellik ise yansıtmaya benzer dizilerdir. Ama “yapınızı belirli bir yöne belirli sayıda kopyalar.” Örneğin, çit direkleri döşüyorsanız, yalnızca tek bir tıklamayla direklerinizi otomatik olarak çoğaltmak için diziler seçeneğini kullanabilirsiniz. Videoya göz atabilirsiniz.

Başka kullanışlı özellikler de var. Radyal aynalar; tahmin etmenizi sağlar. Blokları anında belirli bir nokta etrafındaki bir daireye yerleştirir. Randomizer Bag ise, özel olarak seçilmiş blokları rastgele yerleştirerek Arnavut kaldırımlı patika gibi özelliklere biraz çeşitlilik eklemeyi kolaylaştırır. Ayrıca blokları kolayca değiştirmek için Quick Replace’i kullanabilirsiniz (bazı ahşap zeminleri döşemek için toprağı kazmaya gerek yoktur). Harika olan ise bu modun Survival Mode’da çalışması ve bu aletlerden herhangi birini kullanarak yerleştirirken uygun sayıda hasat bloğunu otomatik olarak kullanması.

Minecraft’da bina yapma konusunda ilginiz varsa, Effortless Building, süreci hızlandırmaya yardımcı olması için olması gereken bir mod gibi görünüyor. Minecraft kolay yapılar modu Effortless Building’i aşağıdaki bağlantıyı kullanarak indirebilirsiniz.

Minecraft Effortless Building İndir