Steam’de Çıkan Korsan Hikayesi Tortuga: Bir Korsanın Masalı Taktiksel Macerası

Steam’de Çıkan Korsan Hikayesi Tortuga: Bir Korsanın Masalı Taktiksel Macerası


Kalypso Media ve geliştirici Gaming Minds Studios, Tortuga – A Pirate’s Tale’nin artık Steam’de mevcut olduğunu duyurdu. Oyun aslen 19 Ocak 2023 tarihinde Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 4 | 5 ve PC’de Epic Games Store’da piyasaya sürüldü.

Korsanlık altın çağına hoş geldiniz. İspanyol, Hollandalı, Fransız ve İngiliz kolonileri demir bir ayakkabı ve altınla dolu sandıklarla açık denizde hüküm sürüyor; almak için bizim! Sonraki macerayı ararken Karayip Denizi’nin kurnaz denizlerinde kendi mirasınızı yaratmak için korsan ekibinizi bir araya getirin.

Kazanılan deneyim ve ünü kullanarak hiçbir şeyden şüphelenmeyen düşmanlara karşı gücünüzü ortaya koyun ve açık denizin en büyük korkusu olun. Kendi eşsiz özellikleri olan 18 tarihi korsan gemisinden birini seçin ve 360’tan fazla benzersiz donanımla ekibinizi geliştirin ve filonuzu genişleterek yedi denizin korkusu haline getirin. Ancak unutmayın: sert güç ve ürkütücü bir itibar zaferi garanti etmiyor. Kazanılan ganimetleri çeşitli hırsız ekibinizle adil bir şekilde paylaşın veya isyanın kıyısında bulunma riskiyle karşı karşıya kalın.