Project 007’de daha önce görülmemiş oyun süreci animasyonu uygulanacak.

Project 007’de daha önce görülmemiş oyun süreci animasyonu uygulanacak.

HITMAN’ın yaratıcısı IO Interactive, Project 007’de ulaşmak istedikleri oyun animasyonu kalitesi konusunda iddialı hedefler koyuyor. Oyun geliştiricisi, animatörleri işe alırken stüdyonun Twitter hesabında animasyon ekibinin üyelerinin birkaç açıklaması yayınlandı. Bu, adayların dikkatini çekmek için yapıldı. Oyun süreci kıdemli animatörü Joshua Andrew Glyves şunları söyledi:

Oyun süreci animasyonunu daha önce hiç görülmemiş bir noktaya taşıyoruz. Her zaman zor olmasına rağmen takımın birbirini yeni zirvelere çıkarması çok faydalı. James Bond animasyonunu ve oluşturduğumuz dünyayı yeni heyecan verici bir tuvale yerleştirmemize yardımcı olacaksınız.

Kıdemli sinematik animatörü Gemma Costa, Project 007 ekibinde hüküm süren heyecan verici atmosferi yorumladı:

Birbirine kenetlenmiş bir ekibimiz var ve animasyon sürecinin tüm yönlerini kapsıyor. Herkesin kendi alanı var ve ekipler arasında açık bir işbirliği var. Üretimin birkaç yönünde gerçekten pratiksiniz. Bu yönün IOI’de ne kadar iyi çalıştığını görmek şaşırtıcı. Birçok tutku ve gelişme isteği var.

Ekip, sinematik oyun süreci animatörü, oyun süreci animatörü ve yüz animatörü işe alıyor, ancak bunlar IO Interactive web sitesinde listelenen açık pozisyonların sadece küçük bir kısmı. Project 007 için stüdyonun 22 geliştiriciye ihtiyacı var. Oyunun duyurulmasının tarihi (Kasım 2020) göz önüne alındığında bu garip gelebilir. Ancak oyun endüstrisi yüksek personel devir hızı ile bilinir. Bu nedenle geliştiriciler genellikle oyunun geliştirme süreci boyunca personel alımını sürdürürler.

007 Projesi hakkında pek bir şey bilmiyoruz. IO Interactive şu ana kadar sadece bu projenin ilk James Bond’unun tamamen yeni bir köken hikayesi olacağını duyurdu. Geliştirici yakın zamanda Project 007 ve geçen yılın Şubat ayında tanıtılan başka büyük bir proje olan fantastik rol yapma oyunu için Brighton ve İstanbul’da yeni ofisler açtı.